Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΒιάζονται να φύγουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ πληρώνονται από...

Βιάζονται να φύγουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ πληρώνονται από το δήμο

Κατά τη χθεσινή αντιδημοκρατική εκτροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, που η αντιπολίτευση φιμώθηκε με την απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του δημάρχου, η δικαιολογία ήταν ότι πέρασε η ώρα. Αυτή ήταν η άποψη της διοίκησης Μανδαλιανού. Ότι πέρασε η ώρα και η διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων θα διαρκούσε πάρα πολύ. Μάλιστα κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης υπερασπίζονταν με φωνές και σθένος την άποψη να μην υπάρξει διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Πραγματικά, πέραν της αντιδημοκρατικής εκτροπής, η εικόνα των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης, που λαμβάνουν μισθό για την ενασχόλησή τους με το δήμο, να θέτουν ζήτημα χρονικού περιορισμού της συνεδρίασης, ήταν τραγική και απαράδεκτη. Από την άλλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, που δεν πληρώνονται για την ενασχόλησή τους με το δήμο, ζητούσαν να γίνει κανονικά η συνεδρίαση, όσες ώρες και αν χρειαστούνε, προκειμένου να λυθούν ζητήματα των δημοτών.

Απίστευτες ιστορίες παραλογισμού με διοίκηση Μανδαλιανού.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ