Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιδημοκρατική κατρακύλα της παράταξης Μανδαλιανού

Αντιδημοκρατική κατρακύλα της παράταξης Μανδαλιανού

Η παράταξη Μανδαλιανού με έναν απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με ευθύνη του προέδρου και του δημάρχου δεν άφησαν να διεξαχθεί η διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων, ενώ αυτή αναγραφόταν στην πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους.

Ο πρόεδρος μάλιστα θέλησε να βάλει σε ψηφοφορία το αν θα γίνουν ερωτήσεις/τοποθετήσεις. Σε ερώτηση Δημοτικού Συμβούλου αν αυτό προβλέπεται από τη διαδικασία και αν στο μέλλον θα ψηφίζουν εάν θα συζητήσουν ένα θέμα που υπάρχει στην ημερήσια διάταξη, απάντησε πως δεν βλέπει να υπάρχει πρόβλημα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο επικράτησε χάος με αποτέλεσμα τελικά να αποχωρήσουν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εκτός από την παράταξη Καμαρινού. Ακόμα όμως και από την παράταξη Καμαρινού, αποχώρησαν οι κύριοι Καμαρινός και Κοντσίδης. Αποχώρησε και ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, μετά τη διαγραφή του από τον Γιάννη Καμαρινό, Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Έμεινε μόνο ο Βασίλης Ανδρεάδης με μερικούς από τους συμβούλους της παράταξης Καμαρινού.

Η δικαιολογία του προέδρου και του δημάρχου για να μην αφήσουν την αντιπολίτευση να θέσει θέματα και ερωτήματα ήταν ότι κράτησε πολύ η συζήτηση του ψηφίσματος που κατέθεσε το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου. Δεν φτάνει που η διοίκηση έκανε τρεις εβδομάδες να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο, ήθελε κι από πάνω να πάει τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων ακόμα δύο εβδομάδες μετά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανδαλιανού δεν λένε να καταλάβουν ότι εάν χρειαστεί θα πρέπει να μείνουν στη συνεδρίαση μέχρι τα ξημερώματα. Δεν γίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας να θέλει να συνεδριάζει με περιορισμένο χρόνο. Όποιος δεν αντέχει και κουράζεται να παραιτηθεί και να πάει στο σπίτι του.

Η απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού είναι πρωτοφανής και είναι το ίδιο απαράδεκτη με την εικόνα που παρουσιάζει ολόκληρος ο δήμος και πάλι με ευθύνη της διοικούσας παράταξης. Το πρόβλημα είναι ότι η κατάσταση σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξέφυγε από το απαράδεκτο και κατρακύλησε στο αντιδημοκρατικό, κατρακύλησε στη φίμωση της αντιπολίτευσης. Η διοίκηση Μανδαλιανού σήμερα απέδειξε πως μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στο δήμο.

Κιμ. Ο.

«Καταστρατήγηση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου»
Βιάζονται να φύγουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ πληρώνονται από το δήμο
«Κάποιοι δεν θέλουν να ξενυχτούν για την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών»
«Η διοίκηση του δήμου νομίζει πως φιμώνοντας την αντιπολίτευση θα σπρώξει τα προβλήματα κάτω από το χαλί»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ