Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕγκαταλελειμμένοι οι τροφοδόχοι για αδέσποτους σκύλους

Εγκαταλελειμμένοι οι τροφοδόχοι για αδέσποτους σκύλους

Φωτογραφίες, προβολή, δημοσιότητα έτυχε από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου η τοποθέτηση των τροφοδόχων όταν αυτή έγινε. Ένας καλός επαγγελματίας χάρισε ταΐστρες, ποτίστρες και 200 κιλά σκυλοτροφών στο δήμο και η διοίκηση πανηγύριζε λες και έκανε κάτι η ίδια. Η αλήθεια είναι πως πήρε την πρωτοβουλία, έκανε δηλώσεις, έβγαλε φωτογραφίες και δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του δήμου. Δεν είναι μικρά πράγματα αυτά.

Όπως είπε η Μαρία Πασχαλίδου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 11ης Μαΐου 2022, οι τροφοδόχοι για τα αδέσποτα σκυλιά έχουν εγκαταλειφθεί. Μπήκανε, γεμίσανε μια δυο φορές με τροφή και παρατήθηκαν. Όπως τόνισε η κυρία Πασχαλίδου οι κάτοικοι ταΐζουν και δίνουν νερό στα αδέσποτα, αλλά υποτίθεται ότι θα μεριμνούσε η διοίκηση του δήμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού υποτίθεται πως θα μεριμνούσε για διάφορα ζητήματα. Τελικά ευτυχώς που μεριμνούνε για ορισμένα οι κάτοικοι αλλιώς ούτε τα φυτά θα ποτίζονταν, ούτε τα αδέσποτα θα ταΐζονταν. Ίσως πρέπει η διοίκηση να μαζέψει τους τροφοδόχους για να τους επανατοποθετήσει μετά βαΐων και κλάδων μήπως και τους γεμίσει μια δυο φορές ακόμα με τροφή.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ