Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρόταση για τη Φιλαρμονική

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρόταση για τη Φιλαρμονική

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 11ης Μαΐου 2022, ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης κάλεσε τη διοίκηση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει πρόταση για τη Φιλαρμονική γιατί έχει περάσει πολύς καιρός.

Κοντεύουν δύο μήνες από την αποχή της Φιλαρμονικής από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Έχει περάσει ενάμισης μήνας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που η διοίκηση δεσμεύτηκε να εισαγάγει πρόταση για να αποκτήσει ο δήμος τη Φιλαρμονική που αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας.

Ο σχεδιασμός για να οργανωθεί η Φιλαρμονική δεν έχει γίνει ακόμη από τη διοίκηση του δήμου γιατί πολύ απλά δεν ήρθε σε επαφή ούτε με τον αρχιμουσικό, ούτε με τις εκτελεστές της Φιλαρμονικής, ούτε με όσους θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Η διοίκηση Μανδαλιανού είτε δεν έχει σκοπό να φτιάξει Φιλαρμονική είτε νομίζει πως μπορεί να προχωρήσει μοναχικά όπως και στα υπόλοιπα θέματα.

Εάν η διοίκηση της «Νέας Πνοής» προχωρήσει και στο θέμα της Φιλαρμονικής μοναχικά, Φιλαρμονική δεν πρόκειται να δει ο δήμος. Ίσως σε μια τέτοια περίπτωση να την εντάξει κι αυτήν στα μεγάλα έργα και να δηλώσει ότι χρειάζεται τουλάχιστον μία ακόμα τετραετία για να την φτιάξει.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ