Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος που πνίγεται από τη δυσοσμία δεν χρειάζεται τέτοιο δήμαρχο

Ο δήμος που πνίγεται από τη δυσοσμία δεν χρειάζεται τέτοιο δήμαρχο

Συνέντευξη παραχώρησε στο ATLAS TV ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Σερρών και πρώην Γενικός Γραμματέας του πρώην δήμου Ευόσμου και του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Μιλτιάδης Τασούλης, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κάνει επαφές προκειμένου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, και στο θέμα της δυσοσμίας.

Ο κύριος Τασούλης δεν άσκησε καμία κριτική στη διαχείριση του θέματος της δυσοσμίας από τη διοίκηση Μανδαλιανού, είπε για την Περιφέρεια πως «ό,τι μπορεί φροντίζει κάνει» και γενικώς και αορίστως μίλησε για πιέσεις που πρέπει να ασκούνται.

Δηλαδή οι χειρισμοί της διοίκησης Μανδαλιανού δεν χρήζουν σχολιασμού; Δηλαδή η στάση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι ό,τι μπορεί κάνει; Και πώς είναι τότε το δεν κάνει; Είναι πιο εύκολο στον κύριο Τασούλη να ασκεί κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας παρά για τους χειρισμούς της στο θέμα της δυσοσμίας;

Ας κάτσει ο κύριος Τασούλης στο δήμο Σερρών και ας συνεχίσει να παράγει έργο ως Γενικός Γραμματέας. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, που πνίγεται από τη δυσοσμία, δεν έχει ανάγκη από έναν δήμαρχο που στρογγυλεύει και λειαίνει τις άκρες πριν καν να γίνει δήμαρχος. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει ανάγκη ούτε από δημοτικούς συμβούλους που στρογγυλεύουν και λειαίνουν τις άκρες στο θέμα της δυσοσμίας. Ο δήμος έχει ανάγκη από εκλεγμένους που θα χτυπήσουν το χέρι τους στο τραπέζι και μαζί με τους κατοίκους θα αναγκάσουν τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα.

Εάν είναι να φύγει ο νυν δήμαρχος που δεσμευόταν προεκλογικά σε υψηλούς τόνους ότι θα λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας και έρθει ένας δήμαρχος που προεκλογικά βλέπει πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έκανε για το θέμα ότι μπορούσε να κάνει, τότε καλύτερα να μείνει ο Μανδαλιανός που τον μάθαμε και τον συνηθίσαμε κιόλας.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ