Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ5o ''Olympic Day Run'' Greece - Οι εγγραφές συνεχίζονται

5o ”Olympic Day Run” Greece – Οι εγγραφές συνεχίζονται

Το δέλεαρ μεγάλο… Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές, ενεργοί πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας όρισαν ραντεβού στις 29 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, για το 5ο «Olympic Day Run Greece»:Τον απόλυτο Ολυμπιακό αγώνα δρόμου!
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA,με τη συνεργασία και την αιγίδα διαφόρων οργανισμών και φορέων, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 15 Μαΐου.

Οι ελεύθεροι αθλούμενοι μπορούν να απολαύσουν μια από τις 3 διαμορφωμένες και πιστοποιημένες διαδρομές στο 5ο ”Olympic Day Run” Greece. Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μπορούν να τρέξουν στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ τα 1,5 χλμ. είναι ”φτιαγμένα” για όλες τις ηλικίες, με τις σχολικές ομάδες να συμμετέχουν δωρεάν στη συγκεκριμένη διαδρομή!

Ισχύουν φυσικά και ομαδικά πακέτα συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να προωθήσουν την έννοια της συλλογικότητας και της συμμετοχής στην άθληση.

”Και εσύ μπορείς…”, είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν  οι διοργανωτές στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις παπούτσια σου και να διασχίσεις παρέα με τους Olympians και τους σπουδαίους αθλητές μας το δρόμο της Ειρήνης και των Ολυμπιακών Αξιών.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Προλαβαίνεις να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής παρέας!

Κάνε σήμερα την Εγγραφή σου olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

Ζήσε από κοντά την Ολυμπιακή εμπειρία!

Περισσότερες Πληροφορίες:

http://olympicdayrun.gr/ και olympicmuseumthessaloniki.org

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ