Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕυτυχώς υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο για όσα είπε ο κύριος Ανδρουλάκης ως προς...

Ευτυχώς υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο για όσα είπε ο κύριος Ανδρουλάκης ως προς τις επιστρεπτέες προκαταβολές

Ευτυχώς υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο για τα όσα είπε ο κύριος Ανδρουλάκης στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου σχετικά με τις επιστρεπτέες προκαταβολές, αλλιώς ο κύριος Σωτηράκης σίγουρα θα κατάφερνε να μας πείσει είτε πως δεν ήμασταν εκεί είτε πως δεν ακούσαμε καλά είτε πως διαστρεβλώνουμε επίτηδες τα λόγια του αρχηγού το ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Σωτηράκης απαντώντας στο Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, που κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022 ρώτησε αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίοι συνόδευαν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στην επίσκεψή του στο δήμο, συμφωνούν ότι η επιστρεπτέα προκαταβολή που χαρίστηκε στους επαγγελματίες ήταν στρατηγικό λάθος σ’ ένα πηγάδι δίχως πάτο, απάντησε πως δεν είπε τέτοιο πράγμα ο κύριος Ανδρουλάκης και πως είπε ότι η επιστρεπτέα προκαταβολή ήταν σαν μορφή επιδόματος και ότι θα μπορούσαν να γίνουν άλλες δράσεις για τους επαγγελματίες.

Ο κύριος Σωτηράκης είναι πραγματικός μάστορας στο να αντιστρέφει την πραγματικότητα. Εάν δεν υπήρχε ηχητικό ντοκουμέντο, θα τον πιστεύαμε ακόμα και όσοι ήμασταν στην ομιλία του κυρίου Ανδρουλάκη στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου. Εδώ κοντεύουμε να τον πιστέψουμε ακόμα και τώρα που ακούμε το ηχητικό από την ομιλία του κυρίου Ανδρουλάκη.

Θα αναρωτηθεί κανείς τι σχέση έχει αυτό με το δήμο μας. Ο δήμος μας έχει εκατοντάδες ελεύθερους επαγγελματίες που το γεγονός τους αφορά άμεσα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του δήμου μας προφανώς και θέλουν να ξέρουν την άποψη του κυρίου Ανδρουλάκη για ότι τους αφορά, αλλά κυρίως θέλουν να ξέρουν την άποψη των δημοτικών συμβούλων του δήμου που στηρίζουν τον κύριο Ανδρουλάκη.

Επιπλέον ο κύριος Ναθαναηλίδης συμπλήρωσε την ερώτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο και με κάτι άλλο στο οποίο δεν απάντησε ο Κώστας Σωτηράκης. Ρώτησε εάν ακριβώς επειδή οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του δήμου δεν συμφωνούν με τη λογική των επιδοτήσεων στους ελεύθερους επαγγελματίες, βάσει αυτών που είπε ο κύριος Ανδρουλάκης, ο δήμος δεν διεκδίκησε σθεναρά το 1.000.000 ευρώ που ζητούσε ο εμπορικός κόσμος του δήμου εξαιτίας του lockdown που επιβλήθηκε μόνο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου απ’ όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ