Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Ακούω τις μπούρδες του καθενός»

«Ακούω τις μπούρδες του καθενός»

Σε κάποια στιγμή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου σε ρόλο προέδρου του Σώματος ζήτησε να σταματήσουν τα ειρωνικά σχόλια από κάποιους δημοτικούς συμβούλους γιατί ακούγονται κι όταν τα λένε χαμηλόφωνα. Απευθύνθηκε μάλιστα ονομαστικά στους κυρίους Αλεξανδρίδη και Γιαννακόπουλο.

Ακολούθησε ένας μικρός διάλογος κατά τον οποίο ο δήμαρχος κάλεσε τους δύο δημοτικούς συμβούλους να συνεχίσουν να μιλάνε εάν αυτό το θεωρούν πολιτικό πολιτισμό, ενώ πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να του μιλάει για ντροπή ο κύριος Αλεξανδρίδης (προφανώς ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είπε «ντροπή»), αναρωτήθηκε για ποια ντροπή μιλάει και αν το κάνει αυτό για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Στην ερώτηση του προέδρου προς το δήμαρχο εάν θα συνεχιστεί η συνεδρίαση ή θα διακοπεί, ο δήμαρχος απάντησε: «Να συνεχίσουμε. Σας παρακαλώ πολύ. Ακούω τις μπούρδες του καθενός». (Τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε στη 1ώρα και 45λεπτά του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0)

Ο κύριος πρόεδρος δεν ζήτησε από το δήμαρχο να ανακαλέσει την κουβέντα του και προφανώς κανένας δεν περιμένει από τον πρόεδρο να κάνει κάτι τέτοιο, αφού έχει αποδείξει ότι είναι πρόεδρος του δημάρχου και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου. Εάν τη λέξη «μπούρδες» την έλεγε κάποιος από την αντιπολίτευση θα γινόταν χαμός.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ