Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ &...

«ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ” ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ” ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ” ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ”
ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!
Η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία που εορτάζεται σήμερα σε όλο τον κόσμο, βρίσκει τον δήμο μας Κορδελιού-Ευόσμου σε μία δίνη δυσάρεστων ειδήσεων για την συμπεριφορά της διοίκησης και στελεχών της κατά εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης το Πάσχα ήταν απλήρωτοι, το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου καταγγέλλει ότι σε συνάντηση που είχε τη Μεγάλη Πέμπτη με το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, «μπούκαρε» ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Δεμερτζής εκνευρισμένος και όρμησε απειλητικά στον Αντιπρόεδρο του σωματείου και άρχισε να φωνάζει ενώ η γνωστή αντιδήμαρχος που είχε εξαφανιστεί και δεν υπέγραψε τις συμβάσεις των εργαζομένων του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ Όλγα Αθανασιάδου, εξέθεσε όλους της εργαζομένους Πρασίνου και Περιβάλλοντος για την κοπή των χόρτων αντί να αναλάβει η ίδια για ακόμη μία φορά τις πολιτικές της ευθύνες.
Ανίκανοι, ανεύθυνοι και επικίνδυνοι να διαχειριστούν τα σοβαρά προβλήματα των δημοτών, γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνοι τώρα και απέναντι σε εργαζόμενους συμπολίτες του δήμου μας που διεκδικούν τα αυτονόητα στην εργασία τους και μιλούν ανοιχτά για τα προβλήματα τους. Εννοείται ότι αυτά τα φαινόμενα δεν θα περάσουν και ότι δεν θα αφήσουμε απροστάτευτους τους εργαζόμενους απέναντι σε όλους αυτούς που με σημαία τους το ήθος και το όραμα νομίζουν ότι θα κοροϊδεύουν και θα εμπαίζουν βιοπαλαιστές απαρατήρητοι. Καμία ανοχή σε κανέναν τους!!
Ανάρτηση στη σελίδα της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ