Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕυτυχώς ο δήμαρχος δεν πιστεύει στα παραμύθια σχετικά με το ΚΕΠ!

Ευτυχώς ο δήμαρχος δεν πιστεύει στα παραμύθια σχετικά με το ΚΕΠ!

Ευτυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι ευκολόπιστος και δεν πιστεύει στα παραμύθια σχετικά με το πότε θα ανοίξει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία Ευόσμου. Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαρτίου 2022, ο κύριος δήμαρχος αναφέρθηκε σε ένα σενάριο που ήθελε το ΚΕΠ να ανοίγει στο τέλος του Απριλίου, αλλά ο ίδιος το θεώρησε υπεραισιόδοξο. Μάλλον ήθελε να πει ότι δεν πιστεύει στα παραμύθια που η ίδια η διοίκησή του έχει πει πολλές φορές μέχρι τώρα για την ημερομηνία λειτουργίας του ΚΕΠ.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, η διοίκηση ρωτήθηκε για μία ακόμα φορά σχετικά με το ΚΕΠ, στο οποίο δεν γίνονται εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, για μία ακόμα φορά απάντησε ότι την προσεχή Τετάρτη θα έρθει θέμα στην Οικονομική Επιτροπή. Αυτό το ανέκδοτο του θέματος του ΚΕΠ που εισάγεται στην Οικονομική Επιτροπή έχει παλιώσει και η διοίκηση του δήμου θα πρέπει να βρει κάποιο άλλο.

Το δια ταύτα είναι ότι αυτή η διοίκηση, η διοίκηση Μανδαλιανού, δεν μπορεί να φέρει σε πέρας ούτε τη διαμόρφωση ενός δημοτικού χώρου προκειμένου να στεγαστεί το ΚΕΠ εδώ και 7 μήνες. Με τους ρυθμούς χελώνας που λειτουργεί η διοίκηση θα αρχίσουμε να αμφιβάλουμε αν το ΚΕΠ μπορέσει να λειτουργήσει πριν το φθινόπωρο. Αυτή η διοίκηση είναι ικανή να καταναλώσει και όλο το καλοκαίρι για να τελειώσει μια απλή διαδικασία. Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε το σενάριο να θεωρήσει η «Νέα Πνοή» μεγάλο έργο τη διαμόρφωση του χώρου και να το παραπέμψει τελικά στην επόμενη τετραετία της!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ