Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠεριφορά του Επιταφίου με τηλεβόα αντί με τη φιλαρμονική

Περιφορά του Επιταφίου με τηλεβόα αντί με τη φιλαρμονική

Όταν στα προβλήματα που είχε δημιουργήσει στη φιλαρμονική η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φρόντισε να φορτώσει και αχαρακτήριστες κουβέντες σε βάρος του αρχιμουσικού αλλά και των εκτελεστών της φιλαρμονικής, η περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, του κεντρικού Ιερού Ναού του δήμου, με τηλεβόα αντί με φιλαρμονική φάνταζε λογική συνέπεια.

Εικόνα που δεν αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας, αλλά δυστυχώς αυτή η εικόνα είναι άλλο ένα κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού. Το γεγονός ότι η διοίκηση του δήμου και συγκεκριμένα άτομα από αυτήν θα έπρεπε να είχαν φροντίσει η περιφορά του Επιταφίου να γίνει με την παρουσία της φιλαρμονικής αλλά αντί γι’ αυτό κουβαλούσαν τον Επιτάφιο, είναι μια ακόμα προσπάθεια η φωτογραφία να καλύψει την ουσία.

Μέσα σε ένα μήνα ο Ιερός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χρειάστηκε να ψάξει δύο φορές τη λύση σε τηλεβόα πάνω σε αυτοκίνητο με cd. Την πρώτη ήταν η περιφορά της εικόνας του Ναού και τη δεύτερη ο Επιτάφιος. Ευτυχώς κατά την περιφορά του Επιταφίου η διοίκηση του δήμου δεν έψαξε τη λύση σε εισαγόμενους μουσικούς, όπως είχε κάνει κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Σ.

Ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κορδελιού Ευόσμου απαντάει σε όλους και για όλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ