Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤέτοιο περιστατικό δεν συνέβη ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Τέτοιο περιστατικό δεν συνέβη ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Στα έντεκα χρόνια του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει συμβεί ξανά ο δήμαρχος να λέει πράγματα για ένα προς ψήφιση θέμα που δεν έχουν καμία σχέση με την εισήγηση. Στα έντεκα χρόνια που υπάρχει ο ενιαίος δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος όχι απλά δεν γνωρίζει το θέμα το οποίο συζητείται, αλλά επιπλέον δεν ακούει αυτά που εισηγείται ο αντιδήμαρχός του με αποτέλεσμα να λαμβάνει το λόγο και να αφήνει άφωνο το Δημοτικό Συμβούλιο. Στα έντεκα χρόνια ύπαρξης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει ξανασυμβεί δήμαρχος να είναι τόσο εκτός κλίματος. Οι παλιότεροι σίγουρα δεν θυμούνται τέτοια εικόνα ούτε στα Δημοτικά Συμβούλια των πρώην δήμων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.

Με αυτόν τον τρόπο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν πάει πουθενά. Εδώ δεν συζητάμε περί της πίστωσης χρόνου σε μια νέα διοίκηση για να παράξει έργο. Αυτή η διοίκηση τελικά απαιτεί πίστωση χρόνου για να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, απαιτεί πίστωση χρόνου για να εναρμονιστεί ο δήμαρχος με αυτά που εισηγείται ο αντιδήμαρχός του, απαιτεί πίστωση χρόνου για να βρεθεί ο δήμαρχος εντός κλίματος. Η πίστωση όμως χρόνου, που έδωσε όλη η αντιπολίτευση στη διοίκηση, τελείωσε. Στην παράταξη Μανδαλιανού απομένει να διοικήσει ενάμισης χρόνος και δεν μπορεί πλέον να επικαλείται τη νεότητά της.

Η εικόνα του δημάρχου να ισχυρίζεται ότι τα 28.000 ευρώ θα πάνε για να φτιαχτεί το οδόστρωμα της οδού 28ης Οκτωβρίου και μάλιστα να επαναλαμβάνει αυτόν τον ισχυρισμό με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών να τονίζει ότι αυτό που εισηγείται και αυτό που θα ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε αποκλειστικά για τη συντήρηση του αγωγού ομβρίων, δείχνει ότι η παράταξη Μανδαλιανού μετά από δυόμιση χρόνια διοίκησης δεν έχει βρει το βηματισμό της και ούτε πρόκειται να τον βρει. Η εικόνα που παρουσίασε η διοίκηση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Απριλίου ήταν πρωτοφανής.

Δημ. Θ.

Πλήρης άγνοια του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για θέμα που συζητήθηκε στο Συμβούλιο
Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου κάθε μέρα είναι Καθαρά Δευτέρα!
Για ποιο λόγο συντηρείται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ένας αγωγός ομβρίων υδάτων;
Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ