Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣκεφτείτε τώρα να χρειαστεί η παράταξη Μανδαλιανού να βρει εταίρο στη διοίκηση...

Σκεφτείτε τώρα να χρειαστεί η παράταξη Μανδαλιανού να βρει εταίρο στη διοίκηση του δήμου…

Μετά την απόφαση του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Δημοτικό Συμβούλιο στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σκεφτείτε τι θα γίνει εάν τελικά αποφασίσει το ίδιο και η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και η διοίκηση Μανδαλιανού χρειαστεί να συνδιοικήσει με άλλες ή με άλλη παράταξη!

Από τη μια είναι ότι επί δυόμιση χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού έχει καταφέρει να έρθει σε ρήξη με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες τον πρώτο καιρό τής έδωσαν πίστωση χρόνου για να μπορέσει να βρει το βηματισμό της. Η διοίκηση Μανδαλιανού κατάφερε να συγκρουστεί σφοδρά με όλη την αντιπολίτευση χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος.

Από την άλλη είναι το γεγονός ότι αυτή η διοίκηση άφησε το δήμο επί μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς αντιδημάρχους γιατί δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στις αντιδημαρχίες. Σκεφτείτε τώρα να πρέπει να παραχωρήσουν κάποιες αντιδημαρχίες στην αντιπολίτευση. Σκεφτείτε δηλαδή κάποια στελέχη της διοίκησης να πρέπει να μείνουν χωρίς θέση!

Κ. Τσ.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός πήρε σαφή εντολή από τους δημότες να σχηματίσει διοίκηση συνεργασίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ