Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕΔΕ σε βάρος υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την απώλεια 340…

ΕΔΕ σε βάρος υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την απώλεια 340…

Η ανάρτηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη σελίδα του στο facebook για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου χάθηκε! Που πήγε; Ίσως να πήγε στα όρη στ’ άγρια βουνά, ίσως να την έκλεψαν γιατί ήταν τόσο ωραία, ίσως να ταξίδεψε στο υπερπέραν. Υπεύθυνοι για την εξεύρεσή της είναι πλέον η Αγγελική Νικολούλη. Θα ψάξει να τη βρει.

Η ανάρτηση που έγινε την 25η Μαρτίου χάθηκε. Μας άφησε χρόνους. Την επόμενη μέρα αναρτήθηκε ξανά το ίδιο κείμενο, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Τι έλειπε; Έλειπαν τα σχόλια των αναγνωστών της σελίδας, τα οποία κάθε άλλο παρά επαινετικά για τη διοίκηση ήταν. Κάτω από τη νέα ανάρτηση, αναγνώστες της σελίδας του δήμου γράφουν ότι η προηγούμενη δημοσίευση χάθηκε επίτηδες για να χαθούν μαζί της και τα σχόλια.

Στους συγκεκριμένους αναγνώστες απαντάει ο ειδικός συνεργάτης του δήμου σε θέματα επικοινωνίας, λέγοντας ότι η δημοσίευση χάθηκε στην προσπάθεια να δημοσιευτούν σ’ αυτήν επιπλέον φωτογραφίες. Μάλιστα λέει πως δεν χάθηκαν μόνο τα αρνητικά σχόλια, αλλά χάθηκαν και 340 θετικές αντιδράσεις. Αυτό που το πάνε οι κακεντρεχείς, οι οποίοι έσπευσαν να πουν ότι χάθηκε επίτηδες η δημοσίευση; 340 ολόκληρα likes και καρδούλες για τη διοίκηση Μανδαλιανού χάθηκαν.

Υπάρχει όμως εξήγηση για την εξαφάνιση της δημοσίευσης από τη σελίδα του δήμου στο facebook. Μπορεί να στοιχειώνει τη σελίδα του δήμου στο facebook ο kostas papaioannou από την ημέρα που χάθηκε κι εκείνος. Θυμάστε; Ήταν η ημέρα που ο kostas papaioannou συνομιλούσε με τον εαυτό του και εμείς παρακολουθούσαμε την κωμική ταινία που έπαιζε. Χάθηκε ο kostas papaioannou, χάθηκαν οι επιθέσεις που έκανε από το facebook στους δημότες που ασκούσαν κριτική στη διοίκηση, χάθηκε το δημοσίευμα στο facebook και να δούμε τι άλλο θα χαθεί σ’ αυτό το δήμο.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ. Δεν πρέπει ο δήμαρχος θα διατάξει ΕΔΕ σε βάρος των υπαλλήλων που ευθύνονται για την απώλεια των 340 θετικών σχολίων υπέρ της διοίκησης του δήμου;

«Δεν μπορεί να σβηστεί μια ανάρτηση αν δεν το επιθυμεί ο διαχειριστής»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ