Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοιοι συμφώνησαν τελικά για την ενιαία παρέλαση;

Ποιοι συμφώνησαν τελικά για την ενιαία παρέλαση;

Τελικά, μετά από πολλές συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας Μανδαλιανού, όπως λέει ο κύριος Κώστας Σωτηράκης, κάμφθηκαν οι αντιδράσεις και ομόφωνα και οι 15 δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν την πρόταση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για ενιαία παρέλαση! Μάλιστα ο κύριος Σωτηράκης προσθέτει ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρούν και οι δύο κοινότητες και αυτό θα φανεί.

Είναι να αναρωτιέται κανείς εάν ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου δεν ήταν για να χαρούν και οι δύο κοινότητες και γι’ αυτό δεν συμφώνησαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης. Είναι να αναρωτιέται κανείς εάν, εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης που αντιδρούσαν, πείστηκαν και οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού και οι σύλλογοι. Είναι να αναρωτιέται κανείς εάν πείστηκε και η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Εάν πείστηκαν όλοι, προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί; Γιατί δεν φρόντισαν να πεισθούν νωρίτερα ώστε να ασχοληθούμε όλοι με τα σοβαρά προβλήματα του Ελευθερίου Κορδελιού που είναι η δυσοσμία, το ΘΕΠΑΝ και οι οικοδομικές άδειες οι οποίες δεν δίνονται με την επίκληση της οδηγίας SEVESO; Πραγματικά θα θέλαμε να μάθουμε αν πείστηκαν για την ενιαία παρέλαση και εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που έβγαζαν πύρινους λόγους για το θέμα, γιατί αν πείστηκαν κι εκείνοι τότε θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι ονειρευόμαστε ή ότι χαζεύουμε.

Τέλος πάντων καλά θα είναι να μάθουμε ποιοι τελικά πείστηκαν για την ενιαία παρέλαση, ποιοι δεν πείστηκαν και εάν όλοι πείστηκαν γιατί η συζήτηση του θέματος κόντεψε να ξεπεράσει το χρόνο συζήτησης του Κυπριακού ζητήματος. Καλά θα είναι να μάθουμε για να μην χαζέψουμε.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ