Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔιευκρινιστικό σχόλιο του Κώστα Σωτηράκη σχετικά με την ενιαία παρέλαση

Διευκρινιστικό σχόλιο του Κώστα Σωτηράκη σχετικά με την ενιαία παρέλαση

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης κατηγορεί το Νέστορα Λαφαζανίδη ότι λέει ψέματα για την ενιαία παρέλαση;»:

«Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ήμουν πολύ σαφής σε αυτά που είπα. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ δικαιολογημένες από εκλεγμένους της κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού λόγω της πίεσης που τους ασκούσαν. Μετά από πολλές συνεδριάσεις της ομάδας κάμφθηκαν οι περισσότερες αντιδράσεις και σχεδιάστηκε από τους αρμόδιους αντιδήμαρχους και υπηρεσίες να γίνουν οι εκδηλώσεις έτσι ώστε και δύο κοινότητες να χαρούν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα για τον Δήμο μας. Και αυτό θα φανεί αύριο στη παρέλαση και στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Ποτέ δεν θα κατηγορούσα έναν συνάδελφο και δη νέο που έχω παιδί στην ηλικία του».

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε από την απάντηση του Κώστα Σωτηράκη είναι ότι υπήρξαν και άλλες συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας της διοίκησης, μεταγενέστερες της συνέντευξης του Νέστορα Λαφαζανίδη στην «Αγκίδα», και σ’ αυτές τις συνεδριάσεις ο κύριος Λαφαζανίδης, όπως και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης που είχαν αντιρρήσεις, πείστηκαν και συντάχτηκαν με την άποψη του δημάρχου για ενιαία παρέλαση. Τώρα έγινε σαφής ο κύριος Σωτηράκης, αφού διευκρίνισε πως υπήρξαν πολλές συνεδριάσεις. Η διευκρίνησή του ήταν απαραίτητη. Βέβαια γράφει πως «κάμφθηκαν οι περισσότερες αντιδράσεις», αφήνοντας πάλι κάποια υπόνοια ότι δεν κάμφθηκαν όλες οι αντιδράσεις, αλλά αυτό ίσως το διευκρινίσει στο άμεσο μέλλον.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ