Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΛύσαμε τα τροχαία ατυχήματα της οδού 25ης Μαρτίου και πιάσαμε τις ήπιες...

Λύσαμε τα τροχαία ατυχήματα της οδού 25ης Μαρτίου και πιάσαμε τις ήπιες μορφές μετακίνησης!

Στις 17 Μαρτίου 2022 ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ότι «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα καθώς υπεγράφη η σύμβαση εκπόνησης μελέτης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου μας».

Πετάξαμε από τη χαρά μας καθώς μάθαμε ότι ο δήμαρχος και η διοίκησή του θα προάγουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης μιας και έλυσαν το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

Δυόμιση χρόνια διοίκησης Μανδαλιανού και δεν μπόρεσαν να γίνουν απλά έργα στην οδό 25ης Μαρτίου για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα και η διοίκηση πανηγυρίζει για μία ακόμα φορά για κάτι που «ΘΑ» γίνει στο μακρινό μέλλον.

Η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να παρουσιάσει ως έργο διάφορες θεωρίες και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό αφού πελαγοδρομεί όσον αφορά μικρά έργα που θα έπρεπε να τα είχε τελειώσει χθες.

Ας ελπίσουμε ότι η διάνοιξη του δρόμου της εισόδου του νεοανεγερθέντος 24ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου θα γίνει μέχρι το Σεπτέμβριο και ότι το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά χωρίς να χρειάζεται οι μαθητές να μεταφέρονται με ελικόπτερο.

Γ. Ντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ