Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά μάλλον δεν πειράζει τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού που δεν θα...

Τελικά μάλλον δεν πειράζει τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού που δεν θα γίνει παρέλαση εκεί

Παρά τις αντιδράσεις συλλόγων του Ελευθερίου Κορδελιού στην απόφαση του δημάρχου για διεξαγωγή ενιαίας παρέλασης, η χθεσινή δημοσκόπηση, που δημοσίευσε το politic.gr, δείχνει πως η πλειοψηφία των κατοίκων του Ελευθερίου Κορδελιού δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Με βάση τη δημοσκόπηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η Δημοτική Ενότητα του Ελευθερίου Κορδελιού στηρίζει τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για δεύτερη θητεία σε ποσοστό 54,3%.

Φαίνεται λοιπόν πως τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από δημοτικούς συμβούλους και κυρίως από τον Χρήστο Αντίνου για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο Ελευθέριο Κορδελιό, μάλλον είναι υπερβολικά με βάση τη δημοσκόπηση. Φαίνεται επίσης πως γενικά τα όσα ακούγονται για υποβάθμιση του Ελευθερίου Κορδελιού είναι υπερβολικά και ότι οι κάτοικοι δεν έχουν την ίδια άποψη με δημοτικούς συμβούλους και συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας του Ελευθερίου Κορδελιού.

Μετά τη χθεσινή δημοσκόπηση μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουμε όλοι την κριτική που ασκούμε στη διοίκηση του δήμου για τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα στο δήμο και κυρίως στη Δημοτική Ενότητα του Ελευθερίου Κορδελιού. Δεν μπορεί να ασκούμε δριμεία κριτική όλοι, μαζί και η «Αγκίδα», για την υποβάθμιση του πεζόδρομου του Ελευθερίου Κορδελιού, για το ότι δεν δίνονται οικοδομικές άδειες κυρίως στο Ελευθέριο Κορδελιό λόγω SEVESO, για τη δυσοσμία που πνίγει καθημερινά τον κόσμο, για το ΘΕΠΑΝ που ο δήμος λίγο έλλειψε να το χάσει από την ιδιοκτησία του και οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού να στηρίζουν σε ποσοστό 54,3% τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για δεύτερη δημαρχιακή θητεία, παρά τη δυσαρέσκεια που εκφράζουν για τη διοίκηση.

Τελικά μάλλον τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου αφού οι Ευοσμίτες δηλώνουν ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δικαιούται δεύτερη θητεία σε ποσοστό μόνο 44,9%, δέκα ολόκληρες μονάδες κάτω από τους Κορδελιώτες! Με βάση τη δημοσκόπηση καλά είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοί που προέρχονται από το Ελευθέριο Κορδελιό να ενσκήψουν στα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου αφού οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού φαίνονται πολύ πιο ευχαριστημένοι από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό και τη διοίκησή του. Καλά είναι να ρίξουμε και όλοι τους τόνους όσον αφορά τον πεζόδρομο του Κορδελιού, το πάρκινγκ του Κορδελιού, τις οικοδομικές άδειες, τις χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, το ΘΕΠΑΝ, τη δυσοσμία γιατί φαίνεται πως τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού όλα αυτά δεν τους ενοχλούν στο βαθμό που εμείς νομίζουμε.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ