Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τα τραπεζώματα δεν βγάζουν δημάρχους»

«Τα τραπεζώματα δεν βγάζουν δημάρχους»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Τελικά μάλλον δεν πειράζει τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού που δεν θα γίνει παρέλαση εκεί»:

«Τα τραπεζώματα δεν βγάζουν δημάρχους!!

Δίνουν και παίρνουν τα τραπέζια τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Κορδελιού-Ευόσμου. Μετά τα τραπεζώματα σε γνωστά μαγειρεία της περιοχής, μεταξύ πολιτικών συνεταίρων και συμβούλων με ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης, με τέτοιο τρόπο μάλιστα ώστε να τους δουν οι πολίτες και να το συζητάνε στα καφενεία, τα πράγματα βρίσκουν τον φυσιολογικό τους δρόμο. Έρχονται και οι δημοσκοπήσεις και βάζουν τα πράγματα σε μία σειρά. Όπως η πρόσφατη που γέμισε χαρά “αυτούς που δεν ψηφίζουν σωστά στο δημοτικό συμβούλιο” όπως είπε και ο επί γης πνευματικός τους.

Τι λέει όμως η δημοσκόπηση; Παρότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημος αντίπαλος απέναντι στην “επιτυχημένη” “Νέα Πνοή”, παρότι το 64,8% δηλώνει δυσαρεστημένο από τη δημοτική αρχή (μετά από δύο χρόνια εξουσίας), παρότι το 51,4% της δημοτικής κοινότητας Ευόσμου λέει ότι δεν δικαιούται να έχει μία δεύτερη θητεία γιατί ότι είχε να δώσει το έδωσε (μέσα σε δύο χρόνια), παρότι ο δήμαρχος έχει απωλέσει το 43% των ψηφοφόρων του (μέσα σε δύο χρόνια), οι καταχαρούμενοι κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας Κορδελιού επειδή έχουν αντιδήμαρχο τον φέρελπι και εξελίξιμο Νέστορα Λαφαζανίδη είναι οι στυλοβάτες της επόμενης μεγάλης νίκης που βλέπουν οι ευτυχισμένοι της δημοσκόπησης!!

Έτσι οι δύστυχοι πολίτες που έχουν μεσάνυχτα από πολιτική και θα καταπιούν αμάσητο το κουτόχορτο θα παραδεχτούν την τύχη που τους επιφυλάσσει η μοίρα και θα διαβάζουν ως παρηγοριά την δήλωση του “επιτυχημένου” που πήρε κουράγιο. Στα επόμενα τραπεζώματα αποφύγετε τα ψάρια γιατί είναι λαχτάρα. Έχει δρόμο πολύ ακόμη και οι ψηφοφόροι μνήμη!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ