Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διευθύντρια του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου ενημέρωσε για διακοπή της σίτισης

Η διευθύντρια του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου ενημέρωσε για διακοπή της σίτισης

Εκτός από τη διακοπή της σίτισης, σήμερα που βρέχει οι αίθουσες παίρνουν νερά

Πριν από λίγο σε επικοινωνία που είχε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» της Θεσσαλονίκης με τη διευθύντρια του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, έγινε γνωστό ότι διακόπηκε η σίτιση στα ολοήμερα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Η διευθύντρια είπε ότι αυτό συνέβη και πέρσι τέτοια εποχή. Φέτος δεν υπήρχε σίτιση μέχρι τις 22 ή 23 Δεκεμβρίου, οπότε ξεκίνησε και κράτησε μόνο δυο μήνες μέχρι σήμερα. Η διευθύντρια είπε ότι ενημερώθηκε με ένα e-mail και δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση, με αποτέλεσμα να ψάχνονται μεταξύ τους οι διευθυντές των σχολείων για το λόγο για τον οποίο έγινε αυτή η διακοπή της σίτισης.

Η διευθύντρια του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το θεσμό της σίτισης στο ολοήμερο σχολείο. Είπε ότι ξεκίνησε το 2015, τότε που έβρισκαν λιπόθυμα παιδιά από την πείνα. Η διευθύντρια συνέχισε λέγοντας ότι στην περιοχή υπάρχει φτωχός κόσμος που ακούμπησε πάνω σ’ αυτό το πρόγραμμα και τόνισε πως τα παιδιά είχαν ζεστό και καλό φαγητό στη βάση της μεσογειακής διατροφής, ενώ μοιράζονταν όλα το ίδιο πιάτο. Το σχολείο ενημέρωσε ήδη τους γονείς πως πλέον οι ίδιοι πρέπει να φροντίσουν για τη σίτιση των παιδιών τους στο ολοήμερο σχολείο.

Η επικοινωνία της διευθύντριας του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου ολοκληρώθηκε με την επισήμανσή της ότι σήμερα βρέχει και υπάρχουν αίθουσες του σχολείου που παίρνουν νερά. Προφανώς η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα δηλώσει άγνοια και για τη διακοπή της σίτισης στο ολοήμερο σχολείο γιατί αυτό είναι αρμοδιότητα της πολιτείας και επίσης θα δηλώσει άγνοια για τα νερά που μπαίνουν στις αίθουσες ενώ αυτό είναι δική της αρμοδιότητα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ