Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί δεν γινόταν απολογισμός για να γίνει γνωστό το έργο του Νέστορα...

Γιατί δεν γινόταν απολογισμός για να γίνει γνωστό το έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη στην Τεχνική Υπηρεσία;

Επανειλημμένως ζήτησε η αντιπολίτευση από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να κάνει απολογισμό του μέχρι τώρα έργου της και η διοίκηση δεν έκανε τίποτα. Πρόσφατα απάντησε ο δήμαρχος πως ο απολογισμός θα γίνει το Μάρτιο.

Μία παρατήρηση που γινόταν από την αντιπολίτευση συνεχώς ήταν ότι η διοίκηση του δήμου δεν είχε κάνει όχι έργα αλλά ούτε καν μελέτες. Από τη συνέντευξη όμως του πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορα Λαφαζανίδη, στην Αγκίδα, προκύπτει ότι έχουν γίνει μελέτες και έχουν δρομολογηθεί έργα.

Μία ερώτηση που συνεχώς γινόταν από την αντιπολίτευση ήταν σχετικά με το έργο που προσέφεραν στο δήμο οι ειδικοί συνεργάτες και η διοίκηση δεν απαντούσε. Και πάλι από τη συνέντευξη του Νέστορα Λαφαζανίδη στην Αγκίδα προκύπτει ότι οι ειδικοί συνεργάτες έχουν προσφέρει έργο.

Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν έγινε αυτός ο απολογισμός, αφού ο Νέστορας Λαφαζανίδης είχε να παρουσιάσει έργο. Μήπως γιατί αν γινόταν ο απολογισμός πριν από την αλλαγή αντιδημάρχων, δεν θα μπορούσε ο δήμαρχος να προχωρήσει στην αντικατάσταση του κυρίου Λαφαζανίδη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών;

Δημ. Θ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ