Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΠροσπάθεια στοχοποίησης του προέδρου της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας

Προσπάθεια στοχοποίησης του προέδρου της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

«Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχόλια και αναρτήσεις από συγκεκριμένα φασιστικού περιεχομένου site (antepithesi.gr) και λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (eneth_skg)  που στοχοποιούν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων με ψέματα και ανακρίβειες  ως έναν από αυτούς που καλύπτουν τους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη.!!

Γνωρίζουμε καλά ότι στο πρόσωπο του Προέδρου βλέπουν τη δράση της Ομοσπονδίας Γονέων, που όλο το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσε στήριγμα των γονιών της περιοχής.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν. Για ακόμα μια φορά και με αυτή τη στάση τους επιβεβαιώνουν τα συμφέροντα ποιων εξυπηρετούν. Διαφορετικά γιατί να στοχοποιούν την Ομοσπονδία Γονέων που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για να παρθούν μέτρα προστασίας της υγείας των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας, για να καλυφθούν τα κενά σε εκπαιδευτικούς και να μη χάνονται ώρες διδασκαλίας, για να αυξηθεί  η χρηματοδότηση των σχολείων προκειμένου να μη βάζουμε το χέρι στην τσέπη; Που δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια όταν διάφορες φασιστικές ομάδες προσπάθησαν να σπείρουν το δηλητήριο τους στα σχολεία μας; Που όρθωσε τείχος προστασίας απέναντι σε όποιο παιδί το είχε ανάγκη;

Το γεγονός ότι διάφοροι μηχανισμοί και ομάδες ενοχλούνται δείχνει και την ανάγκη όλοι οι γονείς να συμμετέχουν ενεργά στους συλλόγους, να δυναμώσουν οι μαζικές διαδικασίες συζήτησης, εκδηλώσεις ,παρεμβάσεις  ώστε να είναι ζωντανοί με βάση τις ανάγκες και τα δικαιώματα γονιών και μαθητών.

Να δυναμώσει η λειτουργία των Ενώσεων γονέων σε όλη την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, η συσπείρωση στην Ομοσπονδία Γονέων και άλλων Ενώσεων από όλους τους δήμους της περιοχής μας.

Δεν πρόκειται να τους περάσει! Όσο και αν ωρύονται εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα τα παιδιά μας!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ