Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπαράδεκτο αίτημα της παράταξης Καμαρινού για τα έσοδα/έξοδα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Απαράδεκτο αίτημα της παράταξης Καμαρινού για τα έσοδα/έξοδα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Σε ένα απαράδεκτο αίτημα προχώρησε η παράταξη Καμαρινού ζητώντας απολογισμό εσόδων και εξόδων των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου της προηγούμενης χρονιάς. Το απαράδεκτο αυτό αίτημα αναπαρήγαγε κατά της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ανδρεάδης.

Απολογισμό εσόδων και εξόδων ζητούν οι κύριοι και οι κυρίες της παράταξης Καμαρινού. Μπα! Γιατί; Τους τον χρώσταγε η διοίκηση; Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν; Ότι χρειάζεται να δίνει λογαριασμό η διοίκηση για τις δράσεις της; Πλάκα θα μας κάνουν. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έγιναν με απόλυτη επιτυχία, η κοινωνία του δήμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη, οι δημότες ζουν ακόμη στο ρυθμό εκείνων των εκδηλώσεων και αυτού του είδους οι ερωτήσεις είναι για να σπέρνουν το δηλητήριο και τη διχόνοια στο δήμο.

Η παράταξη Καμαρινού έχει επιλέξει μια απαράδεκτη αντιπολιτευτική τακτική γι’ αυτό και οι δημότες έχουν πάψει να της κάνουν like στο facebook. Οι δημότες πλέον κάνουν like μόνο στο προφίλ του δημάρχου και σε όσες ειδήσεις αφορούν το μεγάλο έργο της διοίκησης Μανδαλιανού, το οποίο η παράταξη Καμαρινού προσπαθεί να κρύψει πίσω από τέτοιες ερωτήσεις.

Το έργο όμως της διοίκησης δεν μπορεί να κρυφτεί γιατί λάμπει σαν τον ήλιο, γιατί δίνει ζωή, γιατί κάνει τα φυτά να ανθίσουν, τα πουλάκια να κελαηδήσουν, τα γατάκια να νιουρίσουν, τα σκυλάκια να ερωτευτούν και τους κατοίκους του δήμου να θέλουν σαν διψασμένοι να πιούν νερό από τη ζωοδόχο πηγή της διοίκησης Μανδαλιανού.

Τιμή και δόξα στη διοίκηση Μανδαλιανού, κάτω η αντιπολίτευση του Καμαρινού.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ. Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε για να χαρεί και να ηρεμήσει ο κύριος που επιτέθηκε χθες φραστικά στον Μίλτο Στόικο. Το παραπάνω κείμενο είναι μια αντικειμενικότατη προσέγγιση των πραγμάτων που δεν θα κάνει κανέναν να ξεράσει από αηδία. Άλλωστε κείμενα στο πνεύμα του παραπάνω κειμένου έχουμε καμαρώσει στην ιστοσελίδα του δήμου. Δυστυχώς ορισμένοι έτσι θέλουν και τη δημοσιογραφία και τη δοκιμιογραφία και τα πάντα. Δυστυχώς η μόνη κριτική που θέλουν να τους ασκείται είναι ότι δουλεύουν πολλές ώρες μανιωδώς για το καλό των δημοτών και κινδυνεύουν να πάθουν υπερκόπωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ