Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Με 12 θέματα ημερησίας διάταξης συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 & ώρα 19:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Μεταξύ των θεμάτων υπάρχει αίτημα προς συζήτηση με θέμα «Την άρση της απόφασης Δημάρχου σχετικά με την κοινή παρέλαση κατά τον εορτασμό των εθνικών επετείων των δυο Δημοτικών Ενοτήτων Ελευθερίου – Κορδελιού και Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και η συμπλήρωση της αρ.391/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου «Αίτημα παραχώρησης του υπ ́ αριθ.318 αγροτεμαχίου, του αγροκτήματος του Υπουργείου Γεωργίας, στην κυριότητα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την έκδοση νομίμου τίτλου κυριότητας από την αρμόδια Υπηρεσία».

Η συνεδρίαση θα είναι μεικτή, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57) δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με  την  ισχύουσα  νομοθεσία  για  τον  περιορισμό  διάδοσης  της  νόσου  COVID-19 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από το κανάλι του δήμου στο youtube στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ