Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈχετε δει διοίκηση δήμου να καλεί την αντιπολίτευση να δράσει επειδή η...

Έχετε δει διοίκηση δήμου να καλεί την αντιπολίτευση να δράσει επειδή η ίδια είναι άχρηστη;

Έχετε δει διοίκηση δήμου να καλεί την αντιπολίτευση να δράσει επειδή η ίδια παραδέχεται ότι είναι άχρηστη; Δεν έχετε δει; Εμείς το είδαμε κι αυτό στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, εγκάλεσε το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Βασίλη Ανδρεάδη, γιατί ο δεύτερος ασκεί μόνο κριτική στη διοίκηση για τη διαχείριση της πανδημίας και δεν αναλαμβάνει δράση ο ίδιος ως ιατρός!

«Εμείς είμαστε μια κακή διοίκηση. Γιατί δεν πήρατε εσείς μια πρωτοβουλία σαν γιατρός για τους εμβολιασμούς να μάσετε κάποιους άλλους γιατρούς για να μας βοηθήσετε κι εμάς;», είπε ο κύριος αντιδήμαρχος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και σας λέω εγώ εμείς είμαστε άχρηστοι. Εσείς σαν γιατρός που έχετε τόσο μεγάλο πελατολόγιο γιατί δεν πήρατε μια πρωτοβουλία;».

Τα μέλη αυτής της διοίκησης δεν ακούνε τι λένε προφανώς. Δεν είναι που ο κύριος Σταυρίδης προσπάθησε να μετακυλήσει τις ευθύνες της διοίκησης του δήμου για τη διαχείριση της πανδημίας σ’ έναν δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης εξαιτίας της ιατρικής του ιδιότητας. Είναι επιπλέον ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι ιατρός, όπως επίσης είναι ιατρός ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου! Ο Ανδρεάδης θα έπαιρνε πρωτοβουλία; Και η διοίκηση του δήμου τι θα κάνει τότε; Μόνο θα βγαίνει φωτογραφίες;

Τελικά ο κύριος Ανδρεάδης δεν περίμενε τις υποδείξεις του κυρίου Σταυρίδη. Ο κύριος Ανδρεάδης ως ιατρός είναι ενταγμένος σε εμβολιαστικό πρόγραμμα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος απαντώντας στον κύριο Σταυρίδη. Ο κύριος Σταυρίδης ενώ πήρε τέτοια ηχηρή απάντηση ακόμα και σ’ αυτό το έωλο επιχείρημά του, αντί στη συνέχεια να πει τι θα κάνει η διοίκησή του, έδωσε συγχαρητήρια στον κύριο Ανδρεάδη! Απίστευτα πράγματα από μια απίστευτη και πρωτοφανή διοίκηση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ