Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Να περιμένετε κύριε αντιδήμαρχε να σας αποκαλέσει γκουρού των δημάρχων ο τύπος...

«Να περιμένετε κύριε αντιδήμαρχε να σας αποκαλέσει γκουρού των δημάρχων ο τύπος που γράφει τα κείμενα»

«Διάβασα για κάποιους ακρογωνιαίους λίθους, τον κύριο Αμανατιάδη και την κυρία Πεσματζόγλου», είπε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, ο Νίκος Ζυγάς, αναφερόμενος σε μία ανάρτηση στη σελίδα της Δημοτικής Επιχείρησης στο facebook, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Να περιμένετε κύριε αντιδήμαρχε ότι κάποτε θα σας αποκαλέσει και γκουρού των δημάρχων ο τύπος που γράφει τα κείμενα. Να το περιμένετε κι αυτό». Ο κύριος Ζυγάς ολοκλήρωσε την αναφορά του στο θέμα απευθυνόμενος στο δήμαρχο με την εξής φράση: «Ειλικρινά το λέω κύριε δήμαρχε για να σας προστατεύσω από αυτούς τους τύπους που σας έχουν κυκλώσει και σας διασύρουν».

Ο κύριος Αμανατιάδης απαντώντας στον κύριο Ζυγά είπε πως όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι ένας άνθρωπος σεμνός, δεν επιδιώκει να μπαίνει μπροστά σε φακούς για να βγαίνει φωτογραφίες, ποτέ δεν επιδιώκει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και δήλωσε πως δεν γνωρίζει από που γράφτηκε και για πιο λόγο γράφτηκε το κείμενο.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις απαντήσεις της διοίκησης. Η διοίκηση, ενώ έχει στοιχεία στα χέρια της, κάνει πως δεν ξέρει ποιος είναι ο kostas papaioannou, το ψεύτικο προφίλ στο facebook που επιτίθετο στους δημότες οι οποίοι ασκούσαν κριτική στη διοίκηση. Η διοίκηση δεν ξέρει ποιος έγραψε το κείμενο για τους ακρογωνιαίους λίθους. Ο δήμαρχος δεν ήξερε για τη δική του δήλωση περί νέων rapid test υψηλής αξιοπιστίας, γιατί τη δήλωση την έγραψε άλλος και ο ίδιος δεν την έλεγξε. Σίγουρα η διοίκηση θα κάνει ότι δεν ξέρει και για τον ειδικό συνεργάτη του δήμου, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να κάνει ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια για τον Γιάννη Καμαρινό στο facebook.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ