Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν εκθέτεις τον δήμαρχο με τέτοιον τρόπο όταν μάλιστα είναι και ιατρός

Δεν εκθέτεις τον δήμαρχο με τέτοιον τρόπο όταν μάλιστα είναι και ιατρός

Όπως είπε ο δήμαρχος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 10ης Φεβρουαρίου 2021, τα περί των rapid test που ανιχνεύουν τη μετάλλαξη ήταν μια ατυχής διατύπωση, την οποία δεν πρόσεξε στο κείμενο γιατί είχε πολλά κείμενα να διαβάσει.

Είναι ξεκάθαρο πως το κείμενο δεν το έγραψε ο δήμαρχος. Ο δήμαρχος δεν είπε ποιος έγραψε το συγκεκριμένο κείμενο, αλλά όποιος το έγραψε τον εξέθεσε. Όταν γράφεις ένα κείμενο για έναν δήμαρχο που είναι ιατρός παθολόγος και προπαντός όταν το κείμενο αυτό συμπεριλαμβάνει θέμα ιατρικής φύσης, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρίσκεις ότι δεν υπάρχουν rapid test που να ανιχνεύουν τον κορωνοϊό. Αλλά ακόμα και να μην το κάνεις αυτό γιατί ήταν μεγάλος κόπος, όταν πας το κείμενο στον δήμαρχο, τον ενημερώνεις γι’ αυτό που έγραψες προκειμένου να σου πει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε καν ότι η συγκεκριμένη «εξυπνάδα» περί rapid test που ανιχνεύουν τις μεταλλάξεις του covid-19 γράφτηκε για λόγους εντυπωσιασμού, εν γνώσει αυτού που το έγραψε ότι δεν ισχύει.

Όπως και να έχει το ζήτημα, όποιος έγραψε την «εξυπνάδα» περί rapid test που ανιχνεύουν τις μεταλλάξεις του covid-19 εξέθεσε τον δήμαρχο και τον εξέθεσε διπλά γιατί ο δήμαρχος είναι και ιατρός παθολόγος. Ο δήμαρχος μάλλον θα πρέπει να «σφίξει τα λουριά» στους συνεργάτες του για να αποφύγει τέτοια φαινόμενα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ατόπημα σε κείμενο με το όνομα του δημάρχου, το οποίο όμως γράφτηκε από άλλον. Αυτήν τη φορά η χοντράδα είναι μεγάλη και υποθέτουμε ότι ο δήμαρχος «τράβηξε αυτιά». Αν δεν «τράβηξε αυτιά», ο Θεός να μας φυλάει για το τι μπορεί να διαβάσουμε στην ιστοσελίδα του δήμου και μάλιστα να το διαβάσουμε ως δήλωση του ίδιου του δημάρχου, ενώ δεν το έχει πει ή δεν το έχει γράψει ο ίδιος.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ