Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕιδικός συνεργάτης του δήμου αρμόδιος καταμέτρησης των like στον Καμαρινό

Ειδικός συνεργάτης του δήμου αρμόδιος καταμέτρησης των like στον Καμαρινό

Πολλές φορές ρωτήθηκε ο κύριος δήμαρχος από τους δημοτικούς συμβούλους για τους ειδικούς συνεργάτες του δήμου και δεν απάντησε. Ρωτήθηκε και κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πόσους ειδικούς συνεργάτες έχει ο δήμος, που μετέχουν αυτοί, τι μελέτες έχουν κάνει και πάλι δεν απάντησε.

Προφανώς δεν απάντησε γιατί θα έπρεπε να πει ότι έναν από αυτούς τον έχει προσλάβει για να μετράει πόσα like παίρνουν στο facebook τα άρθρα που γράφονται για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Καμαρινό. Ναι, υπάρχει και τέτοιος ειδικός συνεργάτης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Χθες αυτός ο ειδικός συνεργάτης μας πληροφόρησε ότι ένα άρθρο για τον κύριο Καμαρινό έλαβε μόνο 4 like γιατί «ακόμα και οι “δικοί” του αποδοκιμάζουν την αντιπολιτευτική τακτική καφενείου που έχει επιλέξει εδώ και πολύ καιρό, με στόχο την ψηφοθηρία».

Στο συγκεκριμένο ειδικό συνεργάτη δεν αξίζει μόνο ο μισθός. Ο κύριος δήμαρχος πρέπει να του κάνει δώρο και μία μπουρνουζοπετσέτα για να σκουπίζει τον ιδρώτα που τρέχει ποτάμι από τη βαριά δουλειά της καταμέτρησης των like στο facebook!

Τσάρλυ

Αφού ο Κώστας Σωτηράκης δεν βρήκε τον kostas papaioannou, θα τον αποκαλύψει ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης
«Είναι ακόμη στη θέση του ο ειδικός συνεργάτης που επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο στον κύριο Καμαρινό;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ