Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑφού ο Κώστας Σωτηράκης δεν βρήκε τον kostas papaioannou, θα τον αποκαλύψει...

Αφού ο Κώστας Σωτηράκης δεν βρήκε τον kostas papaioannou, θα τον αποκαλύψει ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης

Η εκπομπή Hashtag στο EURO TV του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη θα βρει και τον δημοτικό σύμβουλο που έδωσε στον ιερέα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που υπέγραψαν προκειμένου να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για να διεκδικήσει δικαστικά το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού.

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Ειδικός συνεργάτης του δήμου αρμόδιος καταμέτρησης των like στον Καμαρινό»:

«Μάθατε κανένα νέο αν βρήκε ο Κωνσταντίνος Σωτηράκης τον Kostas Papaioannou, εκείνον τον απατεώνα που με το ψεύτικο προφίλ που έβριζε δημότες στην επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Είχε πει ο αντιδήμαρχος ότι θα κάνει έρευνα. Την έκανε τελικά;

Όπως και να έχει θα ξεκινήσει έρευνα να τον βρει και η εκπομπή μας Hashtag στις 3 Μαρτίου. Επίσης ψάχνουμε και θα βρούμε μέχρι τις εκλογές και τον δημοτικό σύμβουλο της “Νέας Πνοής” που πήγε και έδωσε ονόματα και τηλέφωνα στον παπά να τους μαλώσει γιατί μπήκαν εμπόδιο στο θέμα του ΘΕΠΑΝ. Όρεξη να έχετε πολλά θα βρούμε. Οσονούπω ?»

Ξεκινάει στις 3 Μαρτίου η ενημερωτική εκπομπή του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη στο EURO TV
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ