Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαι ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της πλατείας Ευόσμου στις Ελληνικές καλένδες!

Και ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της πλατείας Ευόσμου στις Ελληνικές καλένδες!

Τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού θα παραπέμψει τα πάντα στη δεύτερη τετραετία της, με την προϋπόθεση βέβαια να την ψηφίσουν οι δημότες. Δεν εξηγείται αλλιώς η απάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στον τέως δήμαρχο για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό της πλατείας Ευόσμου. Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, ρώτησε ο κύριος Σούλας τον κύριο Μανδαλιανό τα παρακάτω:

«Μια ερώτηση για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό της πλατείας. Είχαμε συζητήσει το θέμα 9/12 του 2020 και μας είχε διαβεβαιώσει ο κύριος Λαφαζανίδης και ο κύριος δήμαρχος στις 22/9 του 2021 ότι μέσα στο Νοέμβριο θα είχε βγει ο διαγωνισμός. Δεν ξέρω τι έγινε; Πήραμε μια απόφαση, είδαμε πηχυαίους τίτλους στο facebook ότι αναβαθμίζεται η πλατεία, αλλά δεν είδαμε κάποιο αποτέλεσμα».

Η απάντηση του κυρίου δημάρχου ήταν η εξής:

«Πραγματικά πρέπει λίγο να δούμε πότε θα παρουσιαστεί κύριε Σωτηράκη αυτό».

Δηλαδή η διοίκηση του δήμου είχε πει ότι μέσα στο Νοέμβριο του 2021 θα είχε βγει ο διαγωνισμός, μπήκαμε όμως στο Φεβρουάριο του 2022 και ο κύριος δήμαρχος απευθύνεται στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών για να του πει ότι πρέπει να δούνε πότε θα παρουσιαστεί!

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να πάρει το λόγο ο κύριος Σωτηράκης και να πει ότι έχει ενάμιση μήνα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, θα μελετήσει το θέμα το οποίο μπορεί να γίνει και μεταπτυχιακή εργασία και πάλι με χρόνους με καιρούς θα τελειώνει με τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ