Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕιδικός συνεργάτης του δήμου ειρωνεύεται τον Γιάννη Καμαρινό στο facebook!

Ειδικός συνεργάτης του δήμου ειρωνεύεται τον Γιάννη Καμαρινό στο facebook!

Πλέον ότι και να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θα μας εκπλήσσει. Πλέον διάφοροι σ’ αυτήν τη διοίκηση ξεφεύγουν συνεχώς γιατί ακριβώς δεν τους συμμαζεύει ο ίδιος ο δήμαρχος. Από το κακό στο χειρότερο το πηγαίνει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Χθες το απόγευμα τα Ditika.gr δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο «Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν ακούει τους δημότες». Το άρθρο αναφερόταν στην τελευταία ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook.

Κάτω από το κοινοποιημένο στο facebook άρθρο των Ditika.gr, υπάρχει σχόλιο ειδικού συνεργάτη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που γράφει: «Ποια ακριβώς είναι η σκληρή κριτική; Τι καταγγέλλει; Οποίος καταλάβει ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους… Το πιο σημαντικό στην ανάρτηση που έκανε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολιτευσης είναι ότι έλαβε… 4 like!!! Είναι προφανές ότι ακόμα και οι “δικοί” του αποδοκιμάζουν την αντιπολιτευτική τακτική καφενείου που έχει επιλέξει εδώ και πολύ καιρό, με στόχο την ψηφοθηρία».

Είναι δουλειά ειδικού συνεργάτη του δήμου, που πληρώνεται με χρήματα των δημοτών, να σχολιάζει και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης; Δηλαδή δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο και κανένας ενδοιασμός σ’ αυτήν τη διοίκηση;

Κιμ. Ο.

Ειδικός συνεργάτης του δήμου αρμόδιος καταμέτρησης των like στον Καμαρινό
Αφού ο Κώστας Σωτηράκης δεν βρήκε τον kostas papaioannou, θα τον αποκαλύψει ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης
«Είναι ακόμη στη θέση του ο ειδικός συνεργάτης που επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο στον κύριο Καμαρινό;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ