Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΘα σβηστούν τα πρόστιμα στα καταστήματα της οδού Τρίτση στον Εύοσμο

Θα σβηστούν τα πρόστιμα στα καταστήματα της οδού Τρίτση στον Εύοσμο

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, αναφέρθηκε και στα πρόστιμα τα οποία βεβαιώθηκαν σε καταστήματα της οδού Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο. Σύμφωνα με αυτά που είπε ο αντιδήμαρχος, υπήρχε νομοθεσία που επέτρεπε στα καταστήματα, λόγω της καραντίνας του κορονοϊού, να επεκταθούν σε κοινόχρηστους χώρους. Το πρόβλημα με τα καταστήματα της Τρίτση, όπως είπε, δημιουργήθηκε γιατί επεκτάθηκαν σε χώρους πρασίνου.

Ο κύριος Σωτηράκης τόνισε ότι εξεπλάγη που σε μια περίοδο κατά την οποία άνοιξαν τα καταστήματα μετά από μήνες, ήρθαν περιπολικά από τα Αστυνομικά Τμήματα Ωραιοκάστρου και Αμπελοκήπων και βεβαίωναν πρόστιμα. Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι έσπευσε στο σημείο και διαπληκτίστηκε με τις Αστυνομικές δυνάμεις και διαμαρτυρήθηκε στο στρατηγό.

«Δεν το χωράει ο νους μου τέτοια περίοδο να γράφουν αβέρτα τα μαγαζιά», συνέχισε ο Κώστας Σωτηράκης, ενώ τόνισε πως όταν πήγε στο σημείο έδιωξε την Αστυνομία, όπως του δίνει δικαίωμα ο νόμος να κάνει, προκειμένου να συνεχίσει τον έλεγχο η Δημοτική Αστυνομία. «Τα τρία τελευταία μαγαζιά που είχαν απομείνει δεν τα έγραψαν με εντολή δική μου», είπε ο Κώστας Σωτηράκης.

Ο κύριος Σωτηράκης ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εισαχθεί θέμα για να σβηστούν τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν στα καταστήματα της οδού Τρίτση. Η εισήγηση θα συνοδεύεται από γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου Σωτήρη Κυβέλου. Η καθυστέρηση να εισαχθεί το συγκεκριμένο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξε προκειμένου όλα τα καταστήματα της οδού Τρίτση να παραλάβουν τα πρόστιμα για να τα σβήσει το Δημοτικό Συμβούλιο όλα μαζί και να μην εισάγονται προς ψήφιση ένα ένα.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ