Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠαρόν στην αντιφασιστική συγκέντρωση και το Ράδιο Γκαίμπελς!

Παρόν στην αντιφασιστική συγκέντρωση και το Ράδιο Γκαίμπελς!

Το παρόν στην προχθεσινή αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία του Ευόσμου έδωσε και το Ράδιο Γκαίμπελς. Η Σάρα, ανταποκρίτρια του Ράδιο Γκαίμπελς που έχει φτάσει τα 90 και ακόμη τεκνοποιεί με εξωδικαστική γονιμοποίηση από αγάπη όχι τόσο προς τα παιδιά όσο προς τα σχολειά, αφού, μέσες άκρες, χαρακτήρισε τους συγκεντρωμένους φασίστες που υποκινούν τα επεισόδια στα σχολεία γιατί αν δεν πήγαιναν εκεί δεν θα προκαλούσαν τις δίκαιες αντιδράσεις των ακροδεξιών μαθητών -ο Θεός να τους κάνει μαθητές-, εκτίμησε πως οι παρόντες στη συγκέντρωση ήταν λιγότεροι από 500.

Δεν βρίσκουμε παράξενο που η Σάρα εκτίμησε τους συγκεντρωμένους σε πεντακόσια άτομα, γιατί μπορεί να τεκνοποιεί με εξωδικαστική γονιμοποίηση στα ενενήντα της χρόνια, αλλά τα χρόνια βαραίνουν πολύ στην καμπούρα της και η όρασή της είναι αρκετά εξασθενημένη. Βέβαια, η Σάρα από το χώρο της συγκέντρωσης και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός από το μικρόφωνο του Ράδιο Γκαίμπελς δεν εξήγησαν πώς τα καλόπαιδα, που δέρνουν γιατί προκαλούνται από αυτούς που μοιράζουν ανακοινώσεις, έφτασαν έξω από άλλο σχολείο για να δείρουν και να ξαναδείρουν μετανάστη μαθητή ο οποίος δεν μοίραζε ανακοινώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετό κόπο για να καταλάβουμε τι εννοούσαν με τα ακατάληπτα Ελληνικά τους από τα μικρόφωνα του Ράδιο Γκαίμπελς η Σάρα και ο πολιτευτής του ΒΥΖΑΝ Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Καταλήξαμε και σε συμπέρασμα γιατί δεν γουστάρουν τους μετανάστες γενικά και στα σχολεία ειδικά. Γενικά δεν τους γουστάρουν γιατί ακόμα και οι μετανάστες μιλούν καλύτερα Ελληνικά από αυτούς. Ειδικά δεν τους γουστάρουν στα σχολεία γιατί οι ξένοι θα περνούν τις τάξεις και δεν θα μένουν στάσιμοι όπως αυτοί και ο Ζήκος τέσσερα χρόνια στην ίδια τάξη.

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ