Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Έλειπε από το συλλαλητήριο για να μην κλέψει την παράσταση;»

«Έλειπε από το συλλαλητήριο για να μην κλέψει την παράσταση;»

Δύο πολύ καυστικά σχόλια έκανε στο facebook η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση σχολιάζοντας το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από το αντιφασιστικό συλλαλητήριο».

Στο πρώτο σχόλιο αναρωτιέται αν ο δήμαρχος δεν έδωσε το παρόν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για να μην κλέψει την παράσταση ή γιατί είχε παράσταση! Στο δεύτερο σχόλιο γράφει ότι θα μπορούσε ο δήμαρχος να δώσει το παρόν για να βγάλει selfie για την ιστορία, όπως έκαναν άλλοι, αφού εθεάθη η πρόεδρος της Ένωσης να αυτοφωτογραφίζεται, επειδή πάνω απ’ όλα είναι τα ντοκουμέντα!

Πολύ καυστικά τα σχόλια, αλλά πώς να μην γίνουν τέτοια όταν έδωσε το παρόν στην πλατεία του Ευόσμου ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανηιλίδης, και έλειπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου; Και δεν είναι που έλειπε από ένα τεράστιο συλλαλητήριο. Ίσως να είχε κάποια υποχρέωση ή να του έτυχε κάτι. Στις περιπτώσεις αυτές θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει κάποιον από τη διοίκηση να κάνει έναν χαιρετισμό εκ μέρους του ή να στείλει κάποιον χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους για να διαβαστεί. Δεν έκανε τίποτα από αυτά. Ο δήμαρχος δεν ήθελε να δώσει το παρόν, όπως δεν θέλησε να τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο η συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ