Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΈλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από το αντιφασιστικό...

Έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από το αντιφασιστικό συλλαλητήριο

Βούλιαξε σήμερα το απόγευμα η πλατεία του Ευόσμου από χιλιάδες αντιφασίστες που έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση που οργάνωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας βροντοφωνάζοντας πως δεν θα περάσει ο φασισμός. Στη συγκέντρωση πήραν μέρος πλήθος Σωματείων και Συλλόγων. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία επί των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Καραολή Δημητρίου.

Από τη συγκέντρωση έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ενώ το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανηιλίδης και ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας. Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Νέστορας Λαφαζανίδης και Γιώργος Σταυρίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρα Κορωνίδου, Ζυγάς Νίκος, Μπαλτάς Θοδωρής, Ναθαναηλίδης Λεωνίδας και Ξενίδου Μαρία. Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Μιλτιάδης Τασούλης.

«Έλειπε από το συλλαλητήριο για να μην κλέψει την παράσταση;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ