Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι αυταπάτες της διοίκησης Μανδαλιανού…

Οι αυταπάτες της διοίκησης Μανδαλιανού…

Το ηθικό της διοίκησης Μανδαλιανού έχει αναπτερωθεί από τη δήλωση του Γιάννη Καμαρινού ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και αυτό κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού. Πρώτα απ’ όλα δεν είναι σίγουρο ότι ο Γιάννης Καμαρινός δεν θα είναι υποψήφιος. Στην πολιτική όλα μπορούν να αλλάξουν. Πριν από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν κάποιοι που παρίσταναν ότι δεν θα ασχοληθούν, ενώ προετοίμαζαν τη κάθοδο Μανδαλιανού στις εκλογές. Να μην το ξεχνάμε αυτό.

Αυτή η διοίκηση όμως για να μη χάσει δεν της φτάνει να μην κατέβει στις επόμενες εκλογές ο Καμαρινός, ο Ανδρεάδης, ο Σούλας, ο Ζυγάς, ο Κοκονάς, ο Γιαννακόπουλος. Αυτή η διοίκηση για να μη χάσει τις ερχόμενες εκλογές θα πρέπει να μην κατέβει κανένας απέναντί της γιατί δεν θα χάσει από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα χάσει από το ΘΕΠΑΝ, από τη δυσοσμία, από τη χορηγία, από τις οικοδομικές άδειες, από το ΚΕΠ Ολυμπιάδος, από τη διαχείριση της πανδημίας, από την αλαζονεία της. Αυτή η διοίκηση θα χάσει από τον ίδιο της τον εαυτό και ζει με αυταπάτες αν πιστεύει ότι αναστήθηκε εξαιτίας της αποχώρησης του Γιάννη Καμαρινού.

Η διοίκηση θα μπορούσε να σωθεί και να επιβιώσει μόνο εάν στο δεύτερο μέρος της θητείας της αποφάσιζε να δουλέψει και να κάνει δύο πράγματα από αυτά που υποσχέθηκε. Δυστυχώς όμως για το δήμο και τους δημότες δεν έχει κανένα σκοπό να κάνει τίποτα και εξαιτίας της απόγνωσής της θα τη δούμε να κάνει παράδοξα πράγματα και να συνεργάζεται με απίθανους ανθρώπους. Δυστυχώς με την πορεία που έχει χαράξει θα αποδειχτεί η χειρότερη έως τώρα διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ