Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆνοιξε τις πύλες του ο χώρος που θα στεγάσει το ΚΕΠ της...

Άνοιξε τις πύλες του ο χώρος που θα στεγάσει το ΚΕΠ της Ολυμπιάδος!

Άνοιξε τις πύλες του ο δημοτικός χώρος που θα στεγάσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που υπέστη έξωση από το χώρο που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος της Νέας Πολιτείας Ευόσμου εξαιτίας της απραξίας της διοίκησης του δήμου. Ο χώρος βέβαια δεν άνοιξε τις πύλες του για να εξυπηρετήσει τους δημότες. Για να γίνουν εργασίες άνοιξε, προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος ώστε να στεγαστεί το ΚΕΠ και να εξυπηρετήσει τους δημότες. Ζήσε Μάη μου δηλαδή! Η πλάκα είναι ότι αυτή η διοίκηση στα μέσα Οκτωβρίου ήθελε διορία δύο μηνών ώστε να ετοιμάσει το νέο χώρο και χρειάστηκε τρεις μήνες για να ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο!

Απορίας άξιο όμως είναι το γεγονός ότι η ιστοσελίδα του δήμου δεν φιλοξένησε φωτογραφίες με το άνοιγμα των πυλών του χώρου στην Πολεοδομία Ευόσμου στον οποίο θα στεγαστεί το ΚΕΠ. Η διοίκηση θα μπορούσε να εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών και μπορεί επίσης να εγκαινιάζει κάθε κομμάτι του ΚΕΠ που θα ολοκληρώνεται. Ας σκεφτεί αυτήν την εκδοχή με τα εγκαίνια. Μπορεί να κάνει καμιά δεκαριά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να τα παρουσιάζει με τυμπανοκρουσίες στην ιστοσελίδα του δήμου. Μπορεί επίσης να ασφαλτοστρώσει έξω από τον χώρο και να εγκαινιάσει και την ασφαλτόστρωση.

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η γραφειοκρατία για την ολοκλήρωση του χώρου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ και επίσης ας ελπίσουμε ότι η διαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου δεν θα θεωρηθεί μεγάλο έργο από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, γιατί τότε «τη βάψαμε» αφού σ’ αυτήν την περίπτωση θα ολοκληρωθεί σε βάθος οκταετίας μαζί με τα άλλα μεγάλα έργα που έχει στο νου της αυτή η διοίκηση.

Τσάρλυ

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα λειτουργήσει το ΚΕΠ Ολυμπιάδος!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ