Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ & ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Η Επιστροφή των μαθητών στα σχολεία και τις αίθουσες εν μέσω της επέλασης ενός κύματος επικίνδυνης πανδημίας στο οποίο δεν πίστευαν ούτε γιατροί, ούτε δήμαρχοι βρήκε το κράτος και τους ανοργάνωτους δήμους σε κατάσταση ξέφραγο αμπέλι. Κανείς δεν φρόντισε να εξασφαλίσει αυτά που ζητά η εκπαιδευτική κοινότητα.
Δηλαδή, αραίωση των πολυπληθών τμημάτων, πρόσληψη επιπλέον εκπαιδευτικού προσωπικού και προσωπικού καθαριότητας, δωρεάν rapid τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με ευθύνη του ΕΟΔΥ, προστασία των εκπαιδευτικών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ιχνηλάτηση των κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, αποσυμφόρηση στα σχολικά λεωφορεία και γενικά στα ΜΜΜ, με τα οποία μετακινούνται δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες και δωρεάν χορήγηση του απαραίτητου υγειονομικού υλικού (μάσκες υψηλής προστασίας και αντισηπτικά).
Ελάχιστοι δήμοι ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των ημερών και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Στον δικό μας δήμο Κορδελιού-Ευόσμου μαθητές δεν μπήκαν στις αίθουσες γιατί θεώρησαν ότι τα μέτρα είναι ελλιπή. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η διοίκηση της “Νέας Πνοής” γνωστή και ως διοίκηση “Πετάμε μόνιμα χαρταετό”.. Ταυτόχρονα περιμένουμε να μάθουμε, αν φυσικά το γνωρίζουν, πόσοι δημότες του δήμου μας νόσησαν με κορωνοϊό και πόσοι δημότες μας έφυγαν από την ζωή εξαιτίας της νόσου της πανδημίας. Γνωρίζουν άραγε;
Από τη σελίδα της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ