Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΌΣΜΟ
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, περιόδευσε και τις πρώτες μέρες του έτους αλλά σήμερα παραμονή των Θεοφανείων σε κεντρικές οδούς του Δήμου μας, αντάλλαξε ευχές για «καλή χρονιά και καλές δουλειές» με τους καταστηματάρχες, απάντησε στις ερωτήσεις τους, τους ενημέρωσε για τις νέες μειώσεις των δημοτικών τελών και δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά ,ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους και θα τους στηρίζει πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του.
Συγκεκριμένα ο Δήμος μας, παρά την αύξηση των δαπανών και τη μείωση των εσόδων προχώρησε σε μείωση κατά 10% των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού των καταστημάτων για το έτος 2022.
Συνολικά την τελευταία διετία μείωσε κατά 25% τα δημοτικά τέλη στα καταστήματα, έχοντας σήμερα τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη στο Πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, κατά 20 – 25%, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, για τα διαστήματα που με κυβερνητική απόφαση τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά λόγω covid 19, είχαν πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, όπως επίσης πλήρη απαλλαγή και από τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων.
Η δημοτική αρχή στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τον εμπορικό κόσμο του δήμου μας,
στέλνοντας το μήνυμα
προς όλους τους Δημότες, να προτιμούν την τοπική μας αγορά, γιατί η ανάπτυξη της Τοπικής μας Οικονομίας και η διατήρηση των θέσεων εργασίας στον τόπου μας – μας αφορά όλους.
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ