Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΦέτος δεν μπαγιάτωσαν οι δωροεπιταγές των ΕΛΠΕ να περιμένουν μέχρι τη Μεγάλη...

Φέτος δεν μπαγιάτωσαν οι δωροεπιταγές των ΕΛΠΕ να περιμένουν μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη!

Φέτος δεν μπαγιάτωσαν οι δωροεπιταγές των ΕΛΠΕ να περιμένουν από τα Χριστούγεννα μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη για να δοθούν στους αναξιοπαθούντες. Φέτος ευτυχώς η δωρεά των ΕΛΠΕ δόθηκε απευθείας στην Εκκλησία κι εκείνη μοίρασε Πρωτοχρονιάτικα Δέματα Αγάπης, καθώς και από μια γαλοπούλα στους σιτιζόμενους, για να γεμίσει και το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι τους.

Ευτυχώς που η Εκκλησία αξιοποίησε αμέσως τη βοήθεια των ΕΛΠΕ και δεν έκανε σαν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος κρατούσε πέρσι τη βοήθεια στα συρτάρια του από τα Χριστούγεννα μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη γιατί φοβόταν τις κραυγές των κανιβάλων που φώναζαν ότι δεν πρέπει να παρθεί η χορηγία γιατί τα ΕΛΠΕ μας έχουν βουτηγμένους στη δυσοσμία. Μετά από μήνες, Μεγάλη Πέμπτη του 2021, αποδέχτηκε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τη χορηγία και την έδωσε να τη μοιράσει η Εκκλησία, γιατί ο ίδιος και πάλι φοβήθηκε από τις κραυγές των αρνητών χορηγιών από τα ΕΛΠΕ.

Ευτυχώς φέτος τα ΕΛΠΕ έδωσαν απευθείας τη χορηγία στην Εκκλησία κι εκείνη ευχαρίστησε τον εκπρόσωπό τους. Όχι σαν πολλούς αχάριστους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που, αντί να φιλήσουν τα χέρια των εκπροσώπων των ΕΛΠΕ, τους προγκάνε. Εγώ αν ήμουν κατηγορούμενος στη δίκη για τη δυσοσμία στις 14 Ιανουαρίου 2022 θα προσκόμιζα στο δικαστήριο τις ευχαριστίες της Εκκλησίας ως τεκμήριο της αθωότητάς μου.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ