Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤι λέει η διοίκηση του δήμου για το εναέριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας...

Τι λέει η διοίκηση του δήμου για το εναέριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας που αναπτύσσεται άνωθεν της περιφερειακής οδού;

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης:

«Η αστική ανάπτυξη των σύγχρονων πόλεων δεν νοείται χωρίς τη χρήση υπόγειων δικτύων τηλεπικοινωνιών και ρεύματος. Η υπογειοποίηση των εναέριων δικτύων ρεύματος άλλωστε, αποτελεί στρατηγικό στόχο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) και δικαίως, καθώς τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τον πολίτη αλλά και το περιβάλλον. Τα υπόγεια δίκτυα ρεύματος συγκεντρώνουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των εναέριων, τα οποία πλεονεκτήματα αφορούν θέματα ασφάλειας του δικτύου, προστασίας των πολιτών αλλά και του περιβάλλοντος. Τα εναέρια δίκτυα είναι εξ αντικειμένου εκτεθειμένα σε μεγαλύτερους κινδύνους που πηγάζουν είτε από φυσικά φαινόμενα είτε από ανθρώπινο λάθος.

Ποια είναι η άποψη της Διοίκησης του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου για το εναέριο δίκτυο που αναπτύσσεται στην οδό Εκάλης στην περιοχή άνωθεν της Περιφερειακής οδού από την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ