Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραδόθηκε το σιντριβάνι της πλατείας Ευόσμου

Παραδόθηκε το σιντριβάνι της πλατείας Ευόσμου

Σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο παραδόθηκε στους πολίτες μετά την ολοκλήρωση  σειράς εργασιών επισκευής, συντήρησης, φωτισμού και πλήρους ανακαίνισης, μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και παραμέλησης, το γνωστό και  εμβληματικό σιντριβάνι – σήμα κατατεθέν- της πλατείας Ευόσμου.

Η άσχημη και αντιαισθητική εικόνα του  μέχρι πρότινος  εγκαταλελειμμένου σιντριβανιού, από χθες αποτελεί ένα ακόμη σύγχρονο φωτεινό στολίδι στην πλατεία  το οποίο θα παραμείνει ως ένα μικρό αξιοθέατο του Δήμου για πάντα…

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός δήλωσε «Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα. Η επαναλειτουργία των σιντριβανιών και στην κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού και στην πλατεία Ευόσμου ανακαινίσθηκαν εκ βάθρων  με σκοπό να ομορφύνουν το τοπίο και να μας αλλάξουν τη διάθεση. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και της εικόνας του Δήμου μας ήταν και παραμένει στις προτεραιότητες μας».
Το πλήρως ανακατασκευασμένο σιντριβάνι έχει μοντέρνο σχεδιασμό, διαθέτει 9 πίδακες με  πολλαπλό εναλλασσόμενο φωτισμό, κατασκευάστηκε από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, από ίδιους πόρους, είναι προσβάσιμο  και μπορούν να το απολαμβάνουν με ασφάλεια γονείς και παιδιά.
Η έναρξη λειτουργίας και  φωταγώγησης -του σιντριβανιού έγινε  χθές  από τον  δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, παρουσία του Αντιδημάρχου  Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Νέστορα Λαφαζανίδη , της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Προέδρου της ΔΗΚΕΚΕ Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αθηνάς Παμπουκίδου,  των Δημοτικών Συμβούλων Αλεξάνδρας Κορωνίδου, Σωτήρη Νικολαΐδης,  Γρηγόρη Κυριακιδη κ.α

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ