ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

0
6
TEST
Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο  δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επέλεξε για δεύτερη χρονιά να δει από κοντά  τους υπαλλήλους του Δήμου, να ανταλλάξει  ευχές εν όψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να τους  κεράσει,   να τους ευχαριστήσει -έναν προς έναν – για το καθημερινό έργο που επιτελούν – ο καθένας από την θέση του, προς όφελος και προς εξυπηρέτηση του Δήμου και των δημοτών.

« Η δύναμη κάθε τόπου είναι οι άνθρωποι του και η  δύναμη κάθε Δήμου είναι οι δημοτικοί του υπάλληλοι . Κι εμείς έχουμε μεγάλες δυνάμεις και στην τοπική μας κοινωνία και στην δομή του Δήμου μας, αυτό άλλωστε φαίνεται τόσο στην επάρκεια και στην ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των τοπικών  εκτάκτων αναγκών  όσο και στην διεκπεραίωση των προβλημάτων της καθημερινότητας που μας αφορούν όλους. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, ευτυχία και προκοπή σε κάθε δξ,οτικό υπάλληλο και σε κάθε οικογένεια του τόπου μας» 

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε σήμερα τις Αντιδημαρχίες Αθλητισμού, Πρασίνου, Τεχνική Υπηρεσία, Καθαριότητας, και την Διεύθυνση πολιτικής προστασίας και συντήρησης τεχνικών έργων. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα επισκεφθεί τις υπόλοιπες υπηρεσίες του δήμου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου