Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ42 εμβολιασμοί στην περιοχή της Διαλογής

42 εμβολιασμοί στην περιοχή της Διαλογής

Ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, οι εμβολιασμοί από την πλήρως εξοπλισμένη κινητή  μονάδα εμβολιασμών του ΕΟΔΥ κατά  του covid 19, παρουσία του  Δημάρχου Κορδελιού  Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε Φωτεινής  Πεσματζόγλου Δεβετζή. 
Την κινητή μονάδα η οποία στήθηκε από τις 8  πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία της Διαλογής, επισκέφθηκαν 42 πολίτες, συνδημότες μας και κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να εμβολιασθούν κατά του covid-19, είτε για πρώτη φορά,  είτε για  την 2η και 3η αναμνηστική δόση. Μεταξύ αυτών και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου η οποία εμβολιάσθηκε με την 3η αναμνηστική δόση. 

Η πρωτοβουλία για τον επί τόπου εμβολιασμό, την  θωράκιση και την προστασία της υγείας των πολιτών, την οποία ανέλαβαν  ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, με την 3ηΥ.ΠΕ Μακεδονίας,  εντάσσεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης σε όλη τη χώρα.  
Αυριο Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 η κινητή  μονάδα εμβολιασμών του ΕΟΔΥ κατά  του covid 19, θα βρίσκεται στο 25ο δημοτικό σχολείο , στη συμβολή των οδών- προέκταση Παπάγου με Τσιμισκή- άνωθεν της περιφερειακής οδού, από τις 8.30πμ έως τις 11.30πμ, ώστε το εμβόλιο να ρθεί ακόμη πιο κοντά στους πολίτες, τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του τόπου μας. 
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ