Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤι σκέφτηκε ο δήμαρχος και αντικατέστησε το Νέστορα Λαφαζανίδη;

Τι σκέφτηκε ο δήμαρχος και αντικατέστησε το Νέστορα Λαφαζανίδη;

Ο δήμαρχος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορα Λαφαζανίδη, από τη θέση του. Γιατί το έκανε; Γιατί δεν ανταπεξήλθε στα καθήκοντά του; Δεν φαινόταν κάτι τέτοιο από τις σωρηδόν φωτογραφίες που έβγαζε ο δήμαρχος μαζί με τον αντιδήμαρχο στα έργα της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών. Αν δεν ήταν ικανοποιημένος από το Νέστορα Λαφαζανίδη, γιατί τόσες φωτογραφίες μαζί του; Εάν δεν ήταν επαρκές το έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη γιατί η ιστοσελίδα του δήμου ήταν γεμάτη με ειδήσεις για έργα της αντιδημαρχίας του;

Από την εικόνα που έδινε ο δήμαρχος δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα με την απόδοση του Νέστορα Λαφαζανίδη. Στην αντιδημαρχία μάλιστα των Τεχνικών Υπηρεσιών υπάρχουν ως ειδικοί συνεργάτες δύο πρώην αντιδήμαρχοι του Στάθη Λαφαζανίδη. Δεν είναι ευχαριστημένος γενικά από τη λειτουργία της αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών ο κύριος Μανδαλιανός; Δεν είναι ευχαριστημένος και από το έργο των ειδικών συνεργατών της αντιδημαρχίας γι’ αυτό και αντικατέστησε το Νέστορα Λαφαζανίδη; Για ποιο λόγο αντικατέστησε το Νέστορα Λαφαζανίδη; Πρέπει να απαντήσει και την απάντηση έχουν δικαίωμα να τη γνωρίζουν όλοι οι δημότες.

Αποφάσισε ο κύριος Μανδαλιανός να απομακρύνει την παράταξη Λαφαζανίδη από την παράταξή του; Αποφάσισε ο κύριος Μανδαλιανός να διαλύσει τη διοίκησή του; Γιατί εκεί οδηγεί η ρήξη με το Νέστορα Λαφαζανίδη και σε προέκταση τον πρώην δήμαρχο Στάθη Λαφαζανίδη. Δεν ήταν ευχαριστημένος ο δήμαρχος από το Νέστορα Λαφαζανίδη ως αντιδήμαρχο ή δεν ήταν ευχαριστημένος από κάποιες συμπεριφορές ή και για τα δύο; Έπρεπε να βρει τη χρυσή τομή και αυτό θα πει δήμαρχος. Ο δήμαρχος είναι για να λύνει προβλήματα κι όχι για να δημιουργεί.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης δεν είναι ο τάδε ή ο δείνα που κουβαλάει κάμποσες προσωπικές ψήφους. Ο Νέστορας Λαφαζανίδης έχει πίσω του μια ολόκληρη παράταξη, η οποία διοίκησε το δήμο και έχει ισχυρούς δεσμούς με το Ελευθέριο Κορδελιό. Εάν ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να μη δημιουργήσει αντιπαράθεση με τη βασικότερη συνιστώσα της παράταξής του, καταλαβαίνει κανείς τι λογής διοίκηση θα ασκήσει τα επόμενα δύο χρόνια της θητείας του.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ