Αφού ο κύριος Μανδαλιανός όρισε αντιδημάρχους, ας μας πει και τι έκανε στην Αθήνα

0
9
TEST

Αφού ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός τέλειωσε με τις αντιδημαρχίες, με την «Επιστροφή της γηραιάς κυρίας» και με τη συναυλία με την τεχνολογία του EyeHarp στην οποία συμμετείχε η Νατάσσα Μποφίλιου, ας μας πει και για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του διοικητικού του επιτελείου στην Αθήνα.

Αφού ο κύριος δήμαρχος δέησε να ορίσει αντιδημάρχους μετά από μία ολόκληρη εβδομάδα από την ημέρα που ζήτησε και έλαβε τις παραιτήσεις των προηγούμενων και αφού δέησαν να τα βρουν στα παζάρια των αντιδημαρχιών για το ποιος θα πάρει ποια αντιδημαρχία και τι θα συμπεριλαμβάνει αυτή, ας μας πει και τι έκανε στην Αθήνα που κατέβηκε πριν από έναν ολόκληρο μήνα μαζί με αντιδημάρχους του για να συναντήσουν κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα του δήμου. Τι έκαναν στην Αθήνα και τι αποτελέσματα έφεραν;

Ένας μήνας πέρασε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τα αποτελέσματα της επίσκεψης. Θα χτίσει το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου η διοίκηση ή θα χάσει έτοιμη χρηματοδότηση; Τι κέρδισε ο δήμος από την επίσκεψή τους στην Αθήνα θα μας πουν; Τελικά μια χαρά τους «κάθισε» ο καβγάς για τις αντιδημαρχίες και η κωλυσιεργία για τον ορισμό αντιδημάρχων. Εξαφανίστηκε η ενημέρωση για τα αποτελέσματα της επίσκεψης στην Αθήνα. Μπορεί μάλιστα να πίστεψε η καλή διοίκηση πως όλοι ξέχασαν αυτή την ιστορία. Τζάμπα όνειρα κάνουν αν σκέφτονται τέτοια πράγματα.

Κιμ. Ο.