Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠοιοι αντιδήμαρχοι έμειναν στις θέσεις τους, ποιοι άλλαξαν αντιδημαρχία και ποιοι έμειναν...

Ποιοι αντιδήμαρχοι έμειναν στις θέσεις τους, ποιοι άλλαξαν αντιδημαρχία και ποιοι έμειναν χωρίς αντιδημαρχία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τρεις νέοι αντιδήμαρχοι, οι οποίοι δεν είχαν θέση αντιδημάρχου στο προηγούμενο σχήμα, ορίστηκαν από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και είναι ο Χρήστος Ταξίδης, ο Γιώργος Σταυρίδης και η Όλγα Αθανασιάδου Νέδου. Από τους προηγούμενους αντιδημάρχους στο νέο σχήμα δεν βρίσκονται δύο και είναι ο Σωτήρης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Κορωνίδου.

Αναλυτικά:

Ο Κωνσταντίνος Αμανατιάδης παρέμεινε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τοπικής Ανάπτυξης, ο Χρήστος Δεμερτζής παρέμεινε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, η Αθηνά Παμπουκίδου παρέμεινε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η Μαρία Γαβαλά παρέμεινε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, η Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή παρέμεινε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας  Υγείας.

Ο Χρήστος  Ταξίδης αντικατέστησε τον Κώστα Σωτηράκη στην Αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Κώστας Σωτηράκης αντικατέστησε τον Νέστορα Λαφαζανίδη στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Γιώργος Σταυρίδης αντικατέστησε το Σωτήρη Νικολαΐδη στην Αντιδημαρχία Παιδείας και η Όλγα Αθανασιάδου Νέδου αντικατέστησε την Αλεξάνδρα Κορωνίδου στην Αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος, ενώ δημιουργήθηκε η Αντιδημαρχία Πολεοδομίας,  Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ στην οποία ορίστηκε Αντιδήμαρχος ο Νέστορας Λαφαζανίδης.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ