Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠολύ αιχμηρό σχόλιο του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη για τη διακοπή της συνεδρίασης του...

Πολύ αιχμηρό σχόλιο του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη για τη διακοπή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Με τον παρακάτω ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Τίναξε στον αέρα ο δήμαρχος τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»:

«Πολύ κακώς που διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν είναι απαραίτητη ή υποχρεωτική η παρουσία ενός δημάρχου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης. Από το νόμο 3463/2006 το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αυτό που παίρνει τις αποφάσεις και τις οποίες ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος και να υπογράφει και να εκτελεί. Η μόνη περίπτωση, σύμφωνα με τον νόμο, να διακοπεί μία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου είναι όταν δεν προσκαλείται ο δήμαρχος από τον πρόεδρο του οργάνου στην συνεδρίαση.

Επειδή λοιπόν ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και ηθοποιός της παράστασης “Η Επίσκεψη της γηραιάς Κυρίας” ήθελε να φύγει και να πάει σε εκδήλωση ή επειδή βρήκε αφορμή να μην είναι σε μία συζήτηση όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση ανέδειξε την ανεύθυνη στάση του απέναντι στην περιουσία του δήμου, κακώς διέκοψαν. Ας πάρει σύσσωμη η αντιπολίτευση την απόφαση που θέλει για το ζήτημα του ΘΕΠΑΝ και ας τολμήσει ο δήμαρχος και ηθοποιός να μην την ακολουθήσει. Τότε είναι που θα παίξει και τον φυλακισμένο του Αρκά!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ