Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜέτρα για τους εμβολιασμούς και όχι μόνο μηνύματα

Μέτρα για τους εμβολιασμούς και όχι μόνο μηνύματα

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 24ης Νοεμβρίου 2021 και κατά τη συζήτηση του μηνύματος προς τους κατοίκους του δήμου προκειμένου να εμβολιαστούν, δεν διατυπώθηκαν αντιρρήσεις. Ασκήθηκε όμως κριτική στη διοίκηση του δήμου για τη μέχρι τώρα ολιγωρία στο ζήτημα της καμπάνιας σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά του covid-19.

«Ένα μήνα πριν είχαμε συμφωνήσει όλοι εδώ στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα κάνετε κάποιες δράσεις στην κοινωνία. Ένα μήνα μετά μας φέρνετε ένα ψήφισμα, που θα μπορούσαμε να το συντάξουμε και να το εγκρίνουμε τότε», είπε ο Βασίλης Ανδρεάδης ενώ τόνισε ότι επί ένα μήνα δεν έγινε καμία ενέργεια από τη διοίκηση για να ενημερωθούν και να πειστούν οι πολίτες και επεσήμανε ότι θα έπρεπε να συζητηθούν δράσεις, να ψηφιστούν και να υλοποιηθούν. Ο κύριος Ανδρεάδης εξέφρασε το φόβο ότι θα τελειώσει η πανδημία και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα έχει υλοποιήσει καμία δράση.

«Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Δεν φτάνει το μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ των εμβολιασμών. Έχουμε δύο γιατρούς στο Δημοτικό Συμβούλιο και έναν στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου. Πρέπει να οργώσετε τις γειτονιές. Να πάτε και να μιλήσετε με τον κόσμο. Τα προβλήματα, την ανασφάλεια που έχει ο καθένας, τις ερωτήσεις που θα βάλει να τις λύσετε. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Όχι με ένα ψήφισμα», είπε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ