Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου υπέρ του εμβολιασμού

Μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου υπέρ του εμβολιασμού

Πριν από λίγο κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο δήμαρχος κατέθεσε πρόταση να δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ένα μήνυμα προς τους δημότες να εμβολιαστούν για την προστασία τους και για την προστασία της δημόσιας υγείας. Το μήνυμα ψηφίστηκε ομόφωνα και είναι το παρακάτω:

«Μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ του εμβολιασμού!

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό κάθε ανθρώπου το οποίο δύο χρόνια τώρα βρίσκεται σε κίνδυνο. Η πανδημία απειλεί τις ζωές όλων μας καθημερινά. Το νέο κύμα πλήττει όλη τη χώρα και βρίσκεται εκτός ελέγχου δοκιμάζοντας ιδιαίτερα την Θεσσαλονίκη όπου καταγράφονται εκατοντάδες κρούσματα και δεκάδες θάνατοι.

Η πανδημία έφερε πολλές και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και αναπνέουμε, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, στις καθημερινές μας συνήθειες, στην οικονομία και στις κοινωνικές μας σχέσεις.

Απέναντι στην απειλή αυτή ένα είναι το όπλο μας, ο εμβολιασμός. Είναι το όπλο προστασίας γι’ αυτούς που αγαπάμε. Είναι το όπλο με το οποίο προστατεύουμε τα παιδιά και τους γονείς μας, προστατεύουμε τις οικογένειές μας και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε να υψώσουμε το απαραίτητο τείχος ανοσίας. Η προσπάθεια είναι συλλογική».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε ότι θα δημιουργηθεί μία επιτροπή η οποία θα αποφασίσει τις δράσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα προκειμένου να πειστούν οι συμπολίτες μας να εμβολιαστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ